Donker

Vragen over het coronavirus | Zondag met Lubach (S12) 

Weergaven 595K
98% 5 843 107

Er zijn nog steeds een paar vragen over het coronavirus. Gelukkig worden die allemaal geduldig beantwoord door experts. Maar er is altijd één viroloog die de nachtdienst moet doen.
Dit is het twaalfde seizoen van Zondag met Lubach. Zeven dagen nieuws in dertig minuten, satirisch geremixt door Arjen Lubach. Zondag met Lubach, zo goed als nieuws. #ZondagMetLubach zie je iedere week om 21.15 uur op #NPO3 en NLblock. #ZML
Deze video komt uit uitzending 4 van seizoen 12 van Zondag met Lubach: www.vpro.nl/zondag-met-lubach/kijk/afleveringen/seizoen-12/aflevering-4.html
Kijk hier de hele aflevering: www.npo3.nl/zondagmetlubach
www.vpro.nl/zml

Amusement

Gepubliceerd op

 

11 okt. 2020

Delen:

:

Download:

Bezig met laden.....

Toevoegen aan:

Favorieten
Later bekijken
Reacties 100   
vpro zondag met lubach
vpro zondag met lubach 13 dagen geleden
Veel mensen kijken Zondag met Lubach-video's met ondertiteling in allerlei talen. Gemaakt door jullie, de community.
Rutger B
Rutger B 10 dagen geleden
@Onno van den Bosch Als je toch zo graag gehoord wilt worden, zal ik even behandelen wat mij aan jou tegen staat (naast dat het niet over vertalingen gaat). _" ok interessant, ik vind alleen interessanter dat de hele economie laat staan wereldeconomie wordt gesloopt, mensenlevens incluis uiteraard vooral in de derdewereldlanden door honger nu door verlaagde voedselproductie, voor een coronavirus met een sterftecijfer van onder de 0,13%. "_ Alsof jij je druk maakt over honger in de derde wereld. Jij spant hun leed voor je eigen karretje. Daarnaast overdrijf je schromelijk en is er dus geen discussie met jouw te voeren over je economische bewering. _"Bovendien vind ik het nogal disrespectvol naar mijn opa lief toe die is overleden in de influenza-epidemie van 2018 toen de ic's toen daadwerkelijk wel overvol lagen en jullie niet allemaal een mondkapje droegen plus 1,5 meter. Maar niet heus, want het is nogal evident dat je een door de lucht overdraagbaar virus niet kunt stoppen met zulke imbiciele maatregelen die aantoonbaar niet eens werken, maar goed alles is natuurlijk dezer dagen imbiciel en niet te begrijpen, net als jullie. "_ Je spant ook nog eens het overlijden van je opa voor je karretje. Bah. _"Maar hé fijn om te zien dat jullie mensen nog steeds in angst willen houden en mensen met terechte kritiek en gezond verstand belachelijk maken en demoniseren, heel fijn! Van mede Groninger/Maartens college leerling hartelijk bedankt Arjen dat je de dood van mijn opa en iedereen in die epidemieën nog steeds zo bagatelliseert door dit coronabeleid te steunen! Ik zie je in de hel hè! Mijn gelovige deugniet van me"_ Ten eerste bestaat de hel niet, daarnaast ben jij de gene die een angstige houding heeft. Wat je zegt ben je zelf met je kont door de helft. En uiteindelijk heb je helemaal niks nuttigs gezegd, zelfs niet voor in een corona debat.
Onno van den Bosch
Onno van den Bosch 10 dagen geleden
@Rutger B uhm nee, ik reageer op de video, die vertalingen is letterlijk het laatste wat belangrijkst in deze tijden plus helemaal niet verplicht ofzo dat ik daar op moet reageren, ik heb ook gereageerd direct onder de video als je dat soms gerust stelt, echt jij mafkees 😵😵🤣😂😅
Rutger B
Rutger B 10 dagen geleden
@Onno van den Bosch ik snap wel dat jij het ergens anders over hebt, dat maakt het nou juist zo vermoeiend. Want het gaat gewoon over vertalingen niet over wat jij wil prediken.
Onno van den Bosch
Onno van den Bosch 10 dagen geleden
@Rutger B dit ging niet om vertalingen, ik had het over totaal iets anders oftewel het coronabeleid jij knurft, heb je niet zitten lezen?! Echt ongelooflijk, waar zit jij met je hoofd!😵😵
Rutger B
Rutger B 10 dagen geleden
@Onno van den Bosch Wie heeft er interesse in jouw verhaal. het gaat om vertalingen.
Johan van Oosterhout
Het is 100 % zeker dat 95% van de virusjes door het mondkapje zwemmen. En zie ook diverse artikelen over de nadelen van uw gezondheid, die mondkapjes. En 99.9% wordt niet ziek van de corona, zie Kári Stefánsson.
RENS
RENS 2 dagen geleden
2:52 😂😂
BuurmanPum
BuurmanPum 2 dagen geleden
5:56 Sorry hoor. Ik vraag het toch normaal.
jurriaan Adema
jurriaan Adema 4 dagen geleden
b i j e n
DRR - Death Ray Records
DRR - Death Ray Records 2 dagen geleden
Letter voor letter
Big Dannyboy Watches
Big Dannyboy Watches 5 dagen geleden
4:51 Ik zat te eten in een restaurant toen ik dit keek en schoot KEIHARD in de lach toen ik ontdekte dat het gespeeld is. 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂👍👍👍👍
nieooj gotoy
nieooj gotoy 6 dagen geleden
6:25 influenza + corona = 19,, 20,, 21,, 22
robert van de Luitgaarden
Weggejorist !
bouytt guyt
bouytt guyt 7 dagen geleden
3:25 Gerard van Ballengooijen 😂. Is dit geen trol account?
Milica Djukic
Milica Djukic 7 dagen geleden
Groupies croupiers 😂😂🙄
Ben Jamin
Ben Jamin 7 dagen geleden
Corona = een verkoudheidsvirus. Verkoudheid (ook wel nasofaryngitis, rinofaryngitis, coryza, valling of neusverkoudheid genoemd) is een infectieziekte van de bovenste luchtwegen die zich makkelijk verspreidt en meestal leidt tot een ontsteking in de neus. Tot de symptomen behoren: hoesten, keelpijn, neusverstopping, een loopneus (rinorroe) en koorts. Meestal verdwijnen de symptomen na zeven tot tien dagen. Sommige symptomen kunnen echter tot drie weken aanhouden. Er zijn meer dan tweehonderd virussen die een verkoudheid kunnen veroorzaken. De rhinovirussen zijn de belangrijkste verwekkers, soms een coronavirus.
bouytt guyt
bouytt guyt 7 dagen geleden
Mijn reactie zie ik nergens!!!????
seeni gzty
seeni gzty 7 dagen geleden
Nederland is echt een kantoorvolkje. Als iedereen zegt ''wat een goede vragen allemaal'' dan denk jezelf niet meer kritisch na, das duidelijk.
Klaas Van Aperlo
Klaas Van Aperlo 7 dagen geleden
Het productiebedrijf achter Lubach is Human Factor. Dit bedrijf is opgericht door Irene van den Brekel. Zij is de vrouw van Kajsa Ollongren. Puntjes, lijntjes en cirkeltjes...De overheid en haar slinkse perceptie management verpakt in het quasi-grappig 'intellectueel vermaak', valt toch weer door de mand met dit transparante datakabeltje. Lubach is een volkverrader..een hele enge zelfs. Dat beseffen inmiddels gelukkig steeds meer mensen. Een ernstig overschat mannetje met de stem van een gecastreerd koorknaapje. Zonder het legertje zielloze schrijvers dat achter de schermen zijn verbale diarree brouwt, is Arjen een middelmatig, volstrekt ongrappig roeptoetertje. Maar in samenwerking met zijn VPRO -grappenteam ontstaat er een knap staaltje breinbeheersing. Al zien de meeste mensen dat (nog) niet. Die vinden het veel te fijn om even lekker te lachen met Arjen op zondag. Kopje koffie en een koekje erbij. Als het volk de façade van zijn 'ludieke berichtgeving' meer en meer zal doorzien, zal hij keihard worden uitgekotst en met de staart tussen de benen moeten aftreden als zelfverkozen minister van Waarheid en Wereldbeeld.
SniperR2D2
SniperR2D2 7 dagen geleden
Ik denk dat je zojuist Jensen hebt gekeken ;D
seeni gzty
seeni gzty 7 dagen geleden
Nederland is echt een kantoorvolkje. Als iedereen zegt ''wat een goede vragen allemaal'' dan denk jezelf niet meer kritisch na, das duidelijk.
Sander Vanierschot
Sander Vanierschot 8 dagen geleden
Jammer dat corona niet alleen veel domme sukkels afmaakt díe zich niet aan de afstand houden regels houden. Is goed voor de werkgelegenheid. Is goéd voor het huisvestingsbeleid. Is goed vóór minder dom geblaat.
Fluxquark
Fluxquark 8 dagen geleden
Dus als ik het goed begrijp is Corona eigenlijk een soort griepje? 👍
Amber Klebach
Amber Klebach 8 dagen geleden
“Je kunt het eigenlijk vergelijken met een geit en een giraffe” 😂
asioe kiou
asioe kiou 8 dagen geleden
"nee nee uhm uhm uh uhu uhm virussen OEOE"
qopoy dnon
qopoy dnon 9 dagen geleden
bezitten” -- Godfried Bomans (Uit: De laatste Ontmoeting)
sotuur aeei
sotuur aeei 10 dagen geleden
Conclusie. Ja het is toch wel echt wat anders....
beedsj roiue
beedsj roiue 10 dagen geleden
"nee nee uhm uhm uh uhu uhm virussen OEOE"
Hans graep
Hans graep 10 dagen geleden
Volgens cijfers RIVM zijn er 94.468 mensen met corona dat is 0,56% van de bevolking hiervan zijn 1.068 zieken (0,74%) opgenomen in de ziekenhuizen wat betekent dat bij 99,16% het ziektebeeld normaal verloopt vergelijkbaar met de griep. Dus omdat 0,01% van de bevolking is opgenomen vindt onze regering het nodig om de maatschappij en economie ernstig te ontwrichten. Waar zijn ze in hemelsnaam mee bezig!
SniperR2D2
SniperR2D2 7 dagen geleden
Ik schrik wel van deze cijfers
sotuur aeei
sotuur aeei 10 dagen geleden
"nee nee uhm uhm uh uhu uhm virussen OEOE"
Meryam Breure
Meryam Breure 10 dagen geleden
Mijn reactie zie ik nergens!!!????
Meryam Breure
Meryam Breure 10 dagen geleden
Mijn reactie zie ik nergens????🤔🤔🤔🤔
مكائيل جبرائيل
Helft van de reacties zijn allemaal nep channels van datingsite bots 😂 sad..
sannio komi
sannio komi 10 dagen geleden
Nederland is echt een kantoorvolkje. Als iedereen zegt ''wat een goede vragen allemaal'' dan denk jezelf niet meer kritisch na, das duidelijk.
Rutger B
Rutger B 10 dagen geleden
uhhh, in hoevere denk jij na? Ik heb een dejavu " Merel 4 days ago Nederland is echt een kantoorvolkje. Als iedereen zegt ''wat een goede vragen allemaal'' dan denk jezelf niet meer kritisch na, das duidelijk. "
Siebe Atsma
Siebe Atsma 10 dagen geleden
Ik heb ook Atsma is dat een probleem?
Siebe Atsma
Siebe Atsma 10 dagen geleden
@sannio komi dat staat leterlijk in mijn naam
Siebe Atsma
Siebe Atsma 10 dagen geleden
@sannio komi mijn naam is atsma
sannio komi
sannio komi 10 dagen geleden
tijd. tot volgend jaar nog steed geloof niemand van. nederland. doe je best. just a flu. XD haha
Joop
Joop 11 dagen geleden
nlblock.info/do/video/q5bLnb2o0H2pmKk.html Interessante link over vaccinatie :-(
IvoryTower
IvoryTower 11 dagen geleden
“Met verstandige dingen kun je halverwege ophouden, absurditeiten echter dienen voltooid te worden, omdat zij geen andere rechtvaardiging dan hun consequent doorzetten bezitten” -- Godfried Bomans (Uit: De laatste Ontmoeting)
bilisha coli
bilisha coli 11 dagen geleden
Nederland is echt een kantoorvolkje. Als iedereen zegt ''wat een goede vragen allemaal'' dan denk jezelf niet meer kritisch na, das duidelijk.
Twister
Twister 11 dagen geleden
'Gerard van ballengooijen' wat een legendarische naam 😂
bilisha coli
bilisha coli 11 dagen geleden
luchtwegen die zich makkelijk verspreidt en meestal leidt tot een ontsteking in de neus. Tot de symptomen behoren: hoesten, keelpijn, neusverstopping, een loopneus
Pantai Paris
Pantai Paris 11 dagen geleden
Alweer staats propaganda. In Maart schrijft de WHO dat influenza en covid19 eenzelfde ziekteverloop hebben, beide zijn luchtweginfecties, en de transmissie is hetzelfde. De IFR (doden/geinfecteerden) van influenza is 0,1% of lager. In Maart schatte de WHO voor Covid19 een IFR van 2-3% (en dus 20-30 keer dodelijker dan influenza). Nu echter (October'20) is de schatting 0.13%. DUS DE DODELIJKHEID IS 20 KEER LAGER DAN DE SCHATTING IN MAART! en dus vergelijkbaar met een een stevige griep. Het kan wel zo zijn dat een groter deel van covid19 patienten wat ernstiger ziek worden (WHO in Maart).
jan klaasen
jan klaasen 4 dagen geleden
@NeverEverFaceTheDark Bijna elk jaar zitten de ICs op bepaalde momenten vol (tijdens griep periodes). Daar is het aantal op berekent. Op 't moment is overigens nog 1/3 leeg. Maar 'tis wel krap berekent - je zou natuurlijk wel een paar honderd meer kunnen hebben en ik begrijp ook niet waarom dat niet gebeurd is in 't laatste half jaar. Moet je maar aan meneer Rutte vragen :-)
NeverEverFaceTheDark
NeverEverFaceTheDark 4 dagen geleden
chill maar toch zitten we met volle IC's - het praktische probleem
Rick Astley
Rick Astley 11 dagen geleden
nlblock.info/do/video/qsnQzKu4l5GdmLE.html Interessante docu van NCRV over Demmink
Joop
Joop 11 dagen geleden
Hoi Arjen, zou je een aflevering kunnen wijden aan Neil Fergusson ( = topadviseur van de Britse regering, de Eu, VS en de WHO) én Bill Gates én de diverse organisaties waar Bill dikke vinger in pap heeft. Die Ferguson presenteerde in maart mogelijke miljoenen Corona doden als er niet onmiddellijk maatregelen als lockdown zou worden genomen. Zijn rapport werd direct overgenomen door de WHO, die op basis hiervan adviezen gaf aan regeringen, die de adviezen van de WHO serieus nemen zonder enige kritisch verificatieonderzoek. Er werd ook geen kritisch onafhankelijk onderzoeksjournalistiek bedreven. Echter de systematiek van deze Ferguson was gebaseerd op oude en gedateerde software evenals zijn computer. In het verleden had hij tav andere virus ook verkeerde prognose gemaakt. De WHO en Bill Gates zijn goede vriendjes, waarbij Bill Gates foundation grootste geldleverancier is. In 2009 was een geheime miljardairs bijeenkomst bijgewoond door Bill Gates, Waren Buffet, Rockefeller, Soros, Oprah Winfrey etc. Besproken: grootse bedreiging voor mensheid is bevolkingsgroei. Bill Gates streeft naar 2 doelen: mondiale vaccinatie en projectID2020 (project om iedereen elektronisch ID te geven en tevens gekoppeld aan Microsoft - was Maixima vorige week niet in het nieuws de digitale rijbewijs aan het promoten?) Deze elektronische ID wordt gekoppeld aan digitaal geld. Weg met cash. Het is een gigantische grote kliek aan organisaties (ook C hi na) die samenwerken of invloedrijke vrienden (Clintons, Macron, Lady Gaga, S. Kaag -was in 2018 bij Gates op bezoek- etc). Het gaat je verstand te boven en het is zeer ver- ontrustend. Ik vraag het om dit te onderzoeken, voordat er straks meer gecensureerd wordt door o.a. joeptoep en twieter..
Sam Oosterman
Sam Oosterman 11 dagen geleden
Maar ff voor de zekerheid corona 's een griepje toch?
dueeh nyyu
dueeh nyyu 11 dagen geleden
"nee nee uhm uhm uh uhu uhm virussen OEOE"
S Quantum
S Quantum 11 dagen geleden
R.I.P. Nederland
Sharmi
Sharmi 11 dagen geleden
nlblock.info/do/video/vd7Gp7LY2qqBaqk.html
dueeh nyyu
dueeh nyyu 11 dagen geleden
2021.
Kreliss
Kreliss 11 dagen geleden
Mooi item: een nieuwe America first, Netherlands second doen over het aantal corona gevallen :D
S Quantum
S Quantum 11 dagen geleden
China first, Netherlands second ;)
Jelmer Brinkhuis
Jelmer Brinkhuis 11 dagen geleden
corona is toch gwn een griepje?
bilij pdan
bilij pdan 11 dagen geleden
het verschil met griep? Geen ICbedden wegbezuinigd, verder is het inderdaad gewoon griep!
Ecclesiastes 2:24
Ecclesiastes 2:24 11 dagen geleden
Lubach heeft helemaal gelijk. COVID is geen griepje. Immers, de griep is voor onder 70 jarigen veel dodelijker (IFR van 0.1% voor griep tov 0.05% voor COVID) ​www.who.int/bulletin/online_first/BLT.20.265892.pdf
bilij pdan
bilij pdan 11 dagen geleden
keer dat ik hem zie als 'onze' toekomst - de kleintjes zijn groot geworden.
Smoking j8
Smoking j8 12 dagen geleden
tijd. tot volgend jaar nog steed geloof niemand van. nederland. doe je best. just a flu. XD haha
foopyu nooui
foopyu nooui 12 dagen geleden
4:39 They had us in the first half not gonna lie
Peter Van den Berg
Peter Van den Berg 12 dagen geleden
nlblock.info/do/video/z9qpqLKbx3l6mNs.html 👌
PannenTheKoek
PannenTheKoek 12 dagen geleden
Het is dus niet dodelijker, en de zorg loopt al jaren vast. www.ad.nl/gezond/meer-doden-tijdens-langdurigste-griepgolf-ooit~a2917383/ www.ad.nl/binnenland/ziekenhuizen-puilen-uit-van-de-grieppatienten~ab5eb9e0/ www.google.com/amp/s/amp.nos.nl/artikel/2084678-ziekenhuizen-hebben-handen-vol-aan-grieppatienten.html Dus beetje jammer weer...
foopyu nooui
foopyu nooui 12 dagen geleden
maanden niet meer zo gelacht
Ben Jamin
Ben Jamin 12 dagen geleden
Corona = een verkoudheidsvirus. Verkoudheid (ook wel nasofaryngitis, rinofaryngitis, coryza, valling of neusverkoudheid genoemd) is een infectieziekte van de bovenste luchtwegen die zich makkelijk verspreidt en meestal leidt tot een ontsteking in de neus. Tot de symptomen behoren: hoesten, keelpijn, neusverstopping, een loopneus (rinorroe) en koorts. Meestal verdwijnen de symptomen na zeven tot tien dagen. Sommige symptomen kunnen echter tot drie weken aanhouden. Er zijn meer dan tweehonderd virussen die een verkoudheid kunnen veroorzaken. De rhinovirussen zijn de belangrijkste verwekkers, soms een coronavirus.
Matthé Uijttewaal
Matthé Uijttewaal 12 dagen geleden
LOL
vinasu maaj
vinasu maaj 12 dagen geleden
4:39 They had us in the first half not gonna lie
Onno van den Bosch
Onno van den Bosch 12 dagen geleden
Ok voor een virus met een sterftecijfer van onder de 0,13% heel rationeel allemaal natuurlijk, voor een uit de lucht overdraagbaar virus om een mondkapje dat niet bedoelt is om virussen tegen het houden en dus zinloze 1,5m afstand te houden, ook heel aardig naar alle meedere doden toe van de influenza-epidemieën van bijvoorbeeld 2016 en 2018 alleen al en daarbij het dragen van een mondkapje en 1,5m afstand, oh wacht...ook bedankt namens de juist meer doden die dit veroorzaakt deze niet alleen maatregelen maar uiteraard ook lockdown, die mensen met kanker heeft en gaat kosten, hartpatiënten, diabetespatiënten en, hulp/zorgbehoevende patiënten thuis, opgesloten ouderen en niet te vergeten honderden miljoenen mensen uit derdewereldlanden die gaan verhongeren door verminderde voedselproductie!!! 😭😭😭😵😫🤮
vinasu maaj
vinasu maaj 12 dagen geleden
:-D
LET IT RAIN REGENWATEROPSLAG EN GEBRUIK
We krijgen al vanaf het begin van de corona crisis des-informatie. Cijfers die niet compleet zijn omdat er zoveel storingen zouden zijn maar het gecorrigeerde cijfer van de voorgaande week werd dan niet gegeven. Complotten bestaan niet maar die denkwijze in dan meteen ook het grootste complot. We zijn immers al met zoveel zaken voor de gek gehouden. Die veel te mooie paspoorten van 9/11 .............de massa vernietigingswapens van Saddam ............de totale omvang van zwart geld in The Panama Papers.....ach.......de media die oproepen om het te steunen om het echte verhaal te brengen.......de laatste 100 jaar hebben zij ons beeld van de wereld bont ingekleurd . ....Maar als je elk jaar de griepprik moet halen.....kun je straks 4x per jaar de corona prik gaan halen. Er wordt door heel wat pharma bedrijven nu goud geld verdiend. Je snapt natuurlijk wel dat we de komende 10 jaar telkens een nieuwe ziekte krijgen opgedrongen zodat het geld richting Big Pharma blijft rollen. De enige echte oplossing voor het probleem is als pharma bedrijven geen overdreven winsten mogen maken op vaccins.
Jacob Janssen
Jacob Janssen 12 dagen geleden
Even voor de goede orde. Op 13 OKT 2020 is de democratie (op schrift). Via democratie weg afgeschaft. Onder het mom van de (“Pandemie”)***. Door de volgende politieke partijen die expliciet voor corona-spoedwet zijn: PvdA, GL, 50Plus, D66, VVD, SGP, CU m.u.v. Voordewind. Wordt u bedreigt, gekneveld of gegijzeld door de machthebbende en kan u niet verzetten in het openbaar. Doe dat dan met de verkiezingen! Dit geld voor alle verkiezingen! Eerstvolgende verkiezingen: Tweede Kamerverkiezingen op 17 maart 2021.
Joene xxx
Joene xxx 12 dagen geleden
Wat wel duidelijk is, is dat er ondertussen meer slachtoffers zijn door de maatregelen, dan door het virus zelf...
Joene xxx
Joene xxx 9 dagen geleden
@Laroling Ik bedoelde meer de mensen die ondertussen in de financiële rats zitten.
Laroling
Laroling 10 dagen geleden
Ligt eraan welke maatregels je bedoelt. Mondkapje is bullshit, 1,5 is bullshit. Niemand heeft gezegd dat het alle corona geneest, maar het helpt verspreiding. Het enige dat ik kan bedenken is mensen die in thuisisolement zitten in een slecht geventileerde woning en de patienten van andere aandoeningen die hun behandelingen niet krijgen omdat alle aandacht binnen de zorg naar de covid patienten gaat. In dat geval werken maatregels averechts.
connected online
connected online 12 dagen geleden
Kreeg net bericht van iemand uit Drenthe. De zorg wordt daar nog steeds afgeschaald! Volwaardig ziekenhuizen waar jaren terug nog ic's waren sluiten nu nog meer afdelingen! En dat in crisis tijd. Die hospitaal kampen zijn niet nodig. De bestaande ziekenhuis gebouwen staan steeds meer leeg door afschaling! In deze crisis worden steeds minder ziekenhuis gebouwen ingezet met minder oppervlak en minder mensen! Waarom? Link hoogeveenschecourant.nl/artikel/1131982/treant-sluit-twee-van-vier-operatiekamers-in-bethesda.html?harvest_referrer=http%3A%2F%2Fm.facebook.com%2F
mijuo roui
mijuo roui 12 dagen geleden
"nee nee uhm uhm uh uhu uhm virussen OEOE"
karen kiebooms
karen kiebooms 12 dagen geleden
voor degene die denkt dat die zonder problemen mijn comments mag verwijderen, de mededeling dat het gaat om COLLECTIEF belang en niet om muggenzifterij ... ik heb voldoende kennis over het hele plaatje om te weten dat een klein botje behoorlijk scheef kan zitten en NLblock is enkel een manier om associërend na te denken. Elke mening telt en het is niet voor niks dat ik over FYRE spreek, want dat had even goed een succes kunnen zijn. Ik heb niet veel meer nodig en daarna maak ik heel dat schoolbord weer schoon, omdat kansen tijdelijk zijn en verkeerd inschatten een menselijke fout is. Ik schrijf heel veel comments met dezelfde inhoud en het is genoeg dat mensen niet meer alles onvoorwaardelijk slikken om eindelijk eens de puntjes op de i te zetten. Ik ging uit van een worst-case scenario, het werd een worst worst-case scenario omdat men het zag als tegenwerking en ontkende dat wat ik zei nog zo gek niet was. Degenen die zich nu vol zuigen met complimenten zullen straks de prijs betalen van hun hoogmoed, kleine mensen hebben niks te vrezen, want die hebben ondertussen geleerd om de kat uit de boom te kijken. Ik was al geen voorstander van demonstraties en nu weet ik waarom, politici houden rekening met wat de media doen en die moeten het dan weer hebben van sappige schandalen, daar is niks natuurlijk meer aan, maar het blijft handig om met de zwarte piet te gaan schuiven voor zolang de voorraad strekt. Mijn privacy is een lachertje, maar dat schaadt mijn portfolio niet - eindelijk eens iemand die zegt waar het op neer komt en de rest is nu al geschiedenis - kunnen we er gelijk de reformatie bij pakken, want ook daar is het laatste niet over gezegd. Kortom, jullie bewijzen me eigenlijk een dienst en halen de verantwoordelijkheid van mijn schouders - ik wil wel, maar ik kan niet toveren en zo zijn we weer helemaal negen jaar terug, toen ik iets te verwerken kreeg dat niemand kende - lijkt hard op corona, maar dan de moeder van ... (ook deze is beschermd, dus je doet maar).
mijuo roui
mijuo roui 12 dagen geleden
Bizar - een klein verdwaald meisje huilend achter gelaten in de trein m.nlblock.info/do/video/rpqUnaa626-ro5g.html
karen kiebooms
karen kiebooms 12 dagen geleden
Een vriend van mijn zoon had corona-prijs - zijn vriendin, een verpleegster, was positief getest en ze moesten beiden in quarantaine - twee hele dagen zijn ze ziek geweest en nu weer zo gezond als een visje ... hij draagt nog altijd een mondmasker, de schat, want hij wilt niemand ziek maken, dus kan men dan niet beter op zoek gaan naar de oppeppers in plaats van te doen alsof we ons allemaal een kist moeten laten aanmeten? Je creëert de sfeer waarin je leeft - ik vind het allemaal nogal dubbel, want juist wanneer iets onduidelijk is moet je alles toelaten voor je de zaken eruit filtert die je voor waar gaat verkopen. Ik denk zelf dat het een duidelijke waarschuwing is - we moeten collectief kiezen voor een 100% bio-logische geneeskunde en onze natuurlijke middelen ondersteunen in plaats van over te belasten. Ik hou mijn oren open en hoor heel andere dingen in de wandelgangen dan wat men in de media zegt - het is belangrijk om daar nu al rekening mee te houden, want straks wordt het zo'n FYRE toestand en wilt iedereen alsnog een compensatie voor het geld dat ze in de strijd tegen het corona-virus verloren zijn. Loyaliteit is geen solidariteit, de vriend bewijst het en dat is niet de eerste keer dat ik hem zie als 'onze' toekomst - de kleintjes zijn groot geworden.
legkip legkip
legkip legkip 13 dagen geleden
Veel betere vraag: komt het wel uit de natuur??? en.m.wikipedia.org/wiki/Li-Meng_Yan
KnowhatI'mSlayin !!!
KnowhatI'mSlayin !!! 13 dagen geleden
Écht niet grappig!!
Thisismy username
Thisismy username 13 dagen geleden
Haha ze hebben ook gewoon de moeite genomen om iscoronanieteensoortgriepje.nl te maken🤣
Ryan P
Ryan P 13 dagen geleden
maanden niet meer zo gelacht
Khaled Mohamed
Khaled Mohamed 13 dagen geleden
De Holle Aarde - de tuin van God onder de grond (God schiep daarin Adam en Eva) DEEL 1 - 1 - Imam Nasser Muhammad al-Yamani (De Mahdi) _________ 👇🏻👇🏻 www.mahdialumma.com/showthread.php?p=328123
Sepp Heerens
Sepp Heerens 13 dagen geleden
Kijk heel interessant allemaal maar er blijft dan toch nog een vraag hangen... is corona niet gewoon een soort griepje?
Irvan B.
Irvan B. 13 dagen geleden
Griep bestaat niet meer het is covid geworden 😂
Unofficial Fat Yoshi
Unofficial Fat Yoshi 13 dagen geleden
Lmao als je naar die website op t eind gaat staat er alleen N E E
Bram Hazelhorst
Bram Hazelhorst 13 dagen geleden
Ziek zwak mannetje Ben jij ziek?
Stephan van Ingen
Stephan van Ingen 13 dagen geleden
:-D
Rudolf Hulshof
Rudolf Hulshof 13 dagen geleden
het verschil met griep? Geen ICbedden wegbezuinigd, verder is het inderdaad gewoon griep!
staats slaven
staats slaven 13 dagen geleden
Ik als zeer rechts denkend persoon die van alle mensen houd maakt niet uit welke afkomst . Vraag ik , wilt u linkse mensen aub stoppen met bommen gooien in het midden Oosten , wilt u aub stoppen. Met het financieren van terroristen zoals antifa Isis en andere linkse gestuurde idioten , wilt u aub stoppen met mensen van verschillende achtergronden tegen elkaar op te zetten . Aub stop het linkse fascisme .
0 0
0 0 13 dagen geleden
Is dat nou nep gelach/publiek. Zo ja, is het toch veel minder cringe zonder.
Nikola T
Nikola T 13 dagen geleden
sott.net/article/442455-German-Neurologist-Warns-Against-Wearing-Facemasks-Oxygen-Deprivation-Causes-Permanent-Neurological-Damage#
Hazali Köse
Hazali Köse 13 dagen geleden
SUSHI IS NIET CHINEES!!!!!!!!!!!!!!!!
Juponi Julokj
Juponi Julokj 13 dagen geleden
Bizar - een klein verdwaald meisje huilend achter gelaten in de trein m.nlblock.info/do/video/rpqUnaa626-ro5g.html
Vijfsnippervijf Vijf
Vijfsnippervijf Vijf 13 dagen geleden
😂😂😂
Steve Enderman
Steve Enderman 13 dagen geleden
Open brief (11-8-2020) gericht aan de tweede kamer en ondertekend door meer dan 1800 artsen en medisch specialisten geeft meer antwoorden dan alle newsmedia bij elkaar. opendebat.info/brief-kamerleden/ Het is natuurlijk uiterst belangrijk dat we onze gezonde verstand blijven gebruiken en dat we er alles aan proberen te doen om de meest kwetsbare onder ons te beschermen.
Domino Patti
Domino Patti 14 dagen geleden
😂😂😂 HAHAHAHA...hoe staan we voor LUL..😂😂😂
y Ja
y Ja 14 dagen geleden
Maar het gaat om het aantal doden dat het virus veroorzaakt, en dat aantal is hetzelfde als griep de afgelopen jaren. Dus het is WEL vergelijkbaar met een griepje. Andere jaren was het voor zwakke mensen ook gevaarlijk niet alleen sinds het nieuws het zo “eng” naar buiten brengt. Jammer dat jullie niet meer kritisch zijn als het om de bevolking gaat, zo ken ik dit programma niet. Het sterftecijfer in begin maart waarom we in lockdown moesten was 3,4%(wat uiteindelijk niet klopte) en nu 0.13 dus waaaaarom zitten we nu nog in deze waanzin ??!!!!! Oh ja sorry omdat de vaccin natuurlijk er aan komt en we moeten bang zijn en dan gelijk de vaccin nemen.
ned star
ned star 14 dagen geleden
Wat als er oorlog uitbreekt en er een lucht aanval komt, mogen we dan nog wel een straat feesje houden?................. Ik denk dat bij een groot gedeelte van het volk het virus al in de hersens is door gedrongen. En de media krakeelt er vrolijk op los met hun zogenaamde deskudige flapdrollen, men is meester in het verstrekken van foutieve informatie. Er zullen deze winter nog vele slachtoffers gaan vallen en ik denk dat er dan ook veel meer jongeren het slachtoffer zullen worden. De gewone griep verzwakt je lichaam en krijg je daarnaast ook nog het coronavirus dan ben je stevig de klos. Men heeft niets geleerd van het verleden van wat er 100 jaar geleden is gebeurd. Maar goed, slaap maar rustig door.
crociati17
crociati17 14 dagen geleden
Pijn van het lachen 🤣
Karel Parida
Karel Parida 14 dagen geleden
"Great Barrington Declaration" google het eens.
Karel Parida
Karel Parida 14 dagen geleden
Lubach is beetje het programma voor mensen die graag slim willen worden gevonden maar zelf niet echt nadenken. Gewoon beetje napraten wat Lubach zegt en dan meelachen " haha wat weten wij dat toch goed". "blablaba wappie", ok dan kom ik even met mijn inzicht. Corona is wel een griepje in termen van dodelijkheid. Als het waar is dat 10% al besmet is geweest zoals de WHO schat dan is de IFR 0,13% en dan is het in het gebied van de griep. Kijk maar naar dit onderzoek bekijken uit Japan. www.medrxiv.org/content/10.1101/2020.09.21.20198796v1 Of waarom zoek je niet even " Sunetra Gupta" op. "Martin Kulldorf" "Dr. Jay Bhattacharya" Of je kan lekker Lubach blijven kijken en gewoon meegaan in de waan van de dag.
Fico Mate
Fico Mate 5 dagen geleden
"Lubach is beetje het programma voor mensen die graag slim willen worden gevonden maar zelf niet echt nadenken." Klopt, net zoals reddit. Daar lopen ook zoveel van dat soort types rond. Zijn vaak gewoon jongeren die nogal naief zijn hoor.
Hans van Oosterhout
Hans van Oosterhout 14 dagen geleden
Totdat er een vaccin is: www.hansvanoosterhout.org
Tobi Dorifto
Tobi Dorifto 14 dagen geleden
Ik vond het echt niet leuk dat hij mijn vraag zo ontweek...
Nienzel
Nienzel 14 dagen geleden
0:45 - 1:02 is wel leuk in versnelling of slow motion.
loulou 10Dimentions
loulou 10Dimentions 14 dagen geleden
Leuk om Robert Jensen erin te verwerken 6:07 .
Felix Korbee
Felix Korbee 14 dagen geleden
Sluitend bewijs: Covid-19 was gepland om de Nieuwe Wereldorde te lanceren : www.frontnieuws.com/sluitend-bewijs-covid-19-was-gepland-om-de-nieuwe-wereldorde-te-lanceren/
Amr Naguib
Amr Naguib 14 dagen geleden
Vragen en Antwoorden over de planeet [Nibiru Planet X] in de Koran Imam Nasser Muhammad al-Yamani (De Imam Mahdi) 21 - 09 - 1431 AH 31 - 08 - 2010 👇🏻👇🏻 www.mahdialumma.com/showthread.php?p=327752
Snappy - Brawl Stars
Snappy - Brawl Stars 14 dagen geleden
Dokter: Meneer Akkermans, wat is er aan de hand? Meneer Akkermans: Hallo Dokter, ik denk dat ik Corona heb. Dokter: oh... is dat niet gewoon een griepje? Meneer Akkermans: NEEEEEEEE
Onno van den Bosch
Onno van den Bosch 16 uur geleden
@Fastbikkel kijk maar na 2016 en 2018 en zelfs 2003! Het verschil?! Toen werd er niet gestrooid met angstaanjagende termen als 'code zwart' en nu wel!! Schandalig!!!
Fastbikkel
Fastbikkel 17 uur geleden
@Onno van den Bosch Ik ontken geen feiten, ik weet dus niet waar je naar refereert. En als ik iets niet weet, dan meld ik dat ook gewoon of stel een vraag.
Onno van den Bosch
Onno van den Bosch 18 uur geleden
@Fastbikkel ik heb gelijk, zoek de cijfers maar op, jij staat voor paal als je zulke feiten gaat ontkennen, mag van mij hoor, stond zelfs in het AD nota beneXD, zoek maar op als je het niet gelooft!
Fastbikkel
Fastbikkel 19 uur geleden
@Onno van den Bosch Het gaat allemaal om de juiste context en die wordt door veel mensen genegeerd of niet opgezocht. Het kan best zijn dat de IC's in 2016 en 2018 vol lagen, maar ik kan daar niets over roepen zonder gedegen onderzoek naar de context. Dus conclusies trekken is niet eerlijk tot ik alles inzichtelijk heb. Maar evengoed, verlagen tot kinderachtig niveau daar doe ik niet aan mee. Want stel nu dat je ongelijk hebt, dan sta je onwijs dubbel voor paal. Iedereen kan het mis hebben, maar degene die netjes blijft kan zn aanzien redden.
Onno van den Bosch
Onno van den Bosch 7 dagen geleden
@Fastbikkel ja als je steeds met bangmakende onzin komt, krijg je zo'n behandeling, gewoon simpele feiten negeren dat bijvoorbeeld de ic's nu niet eens vol lagen en in 2016 en 2018 wel, leidt terecht tot zo'n reactie 😛 want je spoort dan niet🤮💩
Roy K.
Roy K. 14 dagen geleden
Hij is De Sjaak! Gouw wegwezen hier denkt Hij!
Merel
Merel 14 dagen geleden
Nederland is echt een kantoorvolkje. Als iedereen zegt ''wat een goede vragen allemaal'' dan denk jezelf niet meer kritisch na, das duidelijk.
Fastbikkel
Fastbikkel 7 dagen geleden
Jij?
Termies X
Termies X 14 dagen geleden
Het is ook gewoon een serieuze website lol
Bernard Brother
Bernard Brother 14 dagen geleden
Hilarisch dit 😂
Mr Dontgiveafuck
Mr Dontgiveafuck 14 dagen geleden
MEDIA=VIRUS
Melvin Jansen
Melvin Jansen 3 dagen geleden
Lijkt wel alsof je hoofd de info niet kan verwerken
Melvin Jansen
Melvin Jansen 3 dagen geleden
Alles op NLblock is media. Ga je nu weg van youtube?
jan klaasen
jan klaasen 14 dagen geleden
Ja, het is eigenlijk een soort van griepje (nou zeg maar zware griep). Maar alleen voor griep hebben we het griepprikje. Het corona prikje is er nog niet en dus gaan er dus veel oudjes dood - 941 op de 1000 doden was ouder dan 65 jaar.
Elien 1
Elien 1 14 dagen geleden
Het is ook nog besmettelijker waardoor de verspreiding veel sneller gaat en er meer mensen tegelijkertijd ziek zijn
Martin willemse
Martin willemse 14 dagen geleden
Het meest voor de hand liggende om het corona virus te bedwingen is, net zoals het begonnen is aan het begin van de vakantie periode, de versoepeling die vlak voor de vakantie gedaan werd weer terug te draaien, omdat er na de versoepeling bij het begin van de vakantie de aantallen meteen begonnen te stijgen, dat er in 46 dagen het aantal 11 keer meer werd en het ook al onbegrijpelijk is dat er niet meteen ingegrepen werd, maar dat onze fijne regering bij een verdubbeling in een week riep dat alles onder controle was en dat gebeurde met twee weken waar het verdubbelde en lijkt het mij nalatigheid van de regering dat we nu met een tweede golf zitten, dat er aan het einde van de vakantie even een dip in de toename zat en de regering nu net doet alsof de tweede golf toen begon, om hun schandalige nalatigheid te verdoezelen en dat de inspanningen van de Nederlanders om de eerste golf er onder te krijgen teniet werden gedaan door deze schandalige nalatigheid van onze regering en met het Grapperhaus incident er zelfs nog een schepje bovenop deed, door het hele geval te bagatelliseren, dat minister Grapperhaus, zijn eigen regels overtrad, vervolgens toen hij gesnapt bleek te zijn, hij er onderuit probeerde te komen, door een aflaat bij het rodekruis te dumpen en vervolgens probeerde van rechts ongelijkheid en klasse justitie, misbruik te maken en dat zelfs het OM er aan te pas moest komen, om minister Grapperhaus een strafblad te geven en onze regering vervolgens deze regels afschafte om Grapperhaus zijn straf te laten ontlopen, dat de boa's en politie geen bekeuringen meer wilde uitdelen en op het zelfde moment de aantallen besmettingen weer begonnen op te lopen en als die minister Grapperhaus het rode kruis een schadevergoeding zou willen betalen in plaats van een goedkope aflaat, mag hij wel heel diep in zijn zakkenvuller zakken grijpen om de schade die hij veroorzaakt heeft te vergoeden, maar het ook best mogelijk is dat hij dat van zijn levensdagen niet kan betalen met wat hij aangericht heeft en lijkt deze minister contraproductief te zijn, maar houd Rutte deze man gewoon in zijn regering, alsof hij een soort van boegbeeld is voor zijn regeringsbeleid, wat inderdaad, overeen komt met de schandalige handelingen in de vakantie periode.
jan klaasen
jan klaasen 14 dagen geleden
Ja Martin, we kunnen dit virus eenvoudigweg niet "bedwingen". Dus voor ouderen >65 en mensen met een aandoening, het advies zou moeten zijn: UITKIJKEN / VOORZICHTIG - en wachten op het coronaprikje. Voor
Bruce Van Der Meer
Bruce Van Der Meer 14 dagen geleden
bestaat echt www.iscoronanietgewooneensoortgriepje.nl/
Scarface
Scarface 14 dagen geleden
Er gaan volgens het CBS zo'n 5000 á 6000 mensen per jaar dood aan de gewone griep.
jan klaasen
jan klaasen 14 dagen geleden
ja de gewone griep is vaak de druppel voor ouderen en mensen met een aandoening. Met corona is het hetzelfde.
Martin willemse
Martin willemse 15 dagen geleden
Nu het aardig duidelijk word, dat het corona virus minder dodelijk is zou het een goed idee zijn, wat al eerder door medici geopperd werd, dat er extra opvang gemaakt word voor de opvang van corona patiënten en het daardoor zou kunnen zijn, dat de reguliere zorg dan minder last heeft van het corona virus, ook blijkt dat er in de thuissituatie veel besmettingen voor komen, wat mij niet verbaast, wat mij wel verbaasde, dat was toen er een vliegtuig uit China kwam met mensen die China ontvluchte, dat die in een thuis isolatie gehouden werden, met de mogelijkheid dat ieder in dat huis besmet raakte en heeft de overheid dus niet laten zien dat ze wisten waar ze mee bezig waren, maar eerder lieten zien dat ze incapabel waren om hier mee om te gaan en ik vind dat het nog niet veel beter is en vraag ik me dan ook af wat de belangen van deze regering zijn om zo te handelen. Nu is het zo, dat als er 1 persoon in een huishouden besmet is, het hele gezin in quarantaine moet en vervolgens ieder in dat gezin een verhoogde kans hebben om besmet te raken, nu is het ook niet makkelijk om te zeggen ga maar naar een quarantaine kamp, maar is dat eigenlijk het beste, om het corona virus te bestrijden en de maatschappelijke schade klein te houden en zou ik de mensen een keus geven of ze daar voor willen kiezen, zonder het meteen te verplichten en zou het een accommodatie moeten zijn die de mensen weten te waarderen en er niet als een strafkamp uit ziet, ik ken wel een verhaal van een quarantaine kamp, maar weet ik niet meer voor welke ziekte dat was, maar dat was op de grens van Iran met Afghanistan, waar je een aantal dagen moest verblijven, voor je verder mocht, maar waren daar een paar Fransen die geen geduld hadden en dachten gewoon weg te kunnen wandelen, maar die werden ook gewoon afgeschoten, dat was wel in de zestiger jaren, maar zo erg is het ook weer niet meer met de huidige medische stand
jan klaasen
jan klaasen 14 dagen geleden
Martin, het is niet een probleem dat iemand besmet wordt, het is een probleem als iemand eraan dood gaat of blijvende schade ondervindt. Voor dit moment zou je ervoor moeten kiezen om ouderen en mensen met een aandoening te beschermen, maar de anderen gewoon met het virus besmet laten worden. Later zal er wel een coronaprikje komen voor de ouderen.
Bass Fight
Bass Fight 15 dagen geleden
Dit voelt als een vroeg College-Humor sketch.
Martin willemse
Martin willemse 15 dagen geleden
12-10-2020 Als we de nieuwe besmettingen nemen van de laatste 11,5 dagen, die in de steekproef van het RIVM staan en die het RIVM dagelijks aan de WHO levert, blijkt dat we 59033 actieve besmettingen hebben, maar zoals met de test van het donorbloed bleek die aantoonde dat 3% positief reageerde en je daar vanaf kon lijden, dat op dat moment er 500.000 mensen in Nederland in contact geweest waren met het corona virus en met de 25.000 geregistreerde besmettingen die op dat moment in de steekproef van het RIVM stonden, zou je kunnen veronderstellen dat er nu 20 maal de in de steekproef geregistreerde actieve besmettingen zijn, wat neer komt op 1.180.660 actieve besmettingen in Nederland en met de in de steekproef opgenomen dodelijke aflopen van de laatste 11,5 dagen, van 177, zou er 1 op de 6670 mensen over lijden, die besmet geraakt zijn en zou als je de lijn door zou trekken en de hele Nederlandse bevolking besmet zou raken zouden er 2.000 mensen overlijden en kun je stellen dat de ernst van het corona virus, niet zo heel dodelijk meer is en het ook nog mogelijk is, dat doordat de kwetsbare zich intussen minder kwetsbaar opgesteld hebben er in de verhouding nog een groter verschil zit. Nu is mijn vraag, aan het RIVM, het OMT en de regering, geef hier nu duidelijkheid over, zodat we de schade aan de maatschappij klein kunnen houden.
jan klaasen
jan klaasen 14 dagen geleden
Op basis van de afgelopen weken kom ik een beetje in de richting van een CFR in Ned. van 0.26%. De IFR is natuurlijk veel kleiner (niet iedereen test want dat doe je niet als je weining klachten hebt), maar je zou een schatting lunnen maken, de helft: 0.13%. Vergelijkbaar met wat de WHO nu mee komt. Niet veel verschillend van een influenza virus. We zouden allemaal "gewoon" kunnen doen en de ouderen voor nu wat voorzichtig - er komt een coronaprikje.
Docent Vo
Docent Vo 15 dagen geleden
Triest dat filmpje over de vergelijking met corona en de griep. Wordt de draak mee gestoken zonder in te gaan op de IFR. Lubach is controlled opposition.
Metal 1974
Metal 1974 14 dagen geleden
McCarthyism.
lygophile
lygophile 15 dagen geleden
ja dit was best wel grappig, maar ik heb toch nog één vraagje: is Corona niet gewoon een soort griepje?
Volgende
iPhone 12 Review: Just Got Real!
18:18
Why Gravity is NOT a Force
17:34
Weergaven 3,7 mln.
iPhone 12 Review: Just Got Real!
18:18
Kuruluş Osman 30. Bölüm
2:22:00
Weergaven 3,7 mln.