Donker

TERUGKIJKEN: Persconferentie Rutte en De Jonge: het is ongelooflijk spannend 

Abonneren
Weergaven 352K
% 0 0

Het kabinet gaat de komende tijd iets meer risico nemen met het coronavirus, maar hoe dat zal gaan, is heel erg spannend. Dat heeft demissionair premier Rutte gezegd op de persconferentie waar hij een aantal kleine versoepelingen bekendmaakte. Die komen op het moment dat de besmettingen weer oplopen en er volgens deskundigen een derde golf aan komt.
"Maar er is ook een andere realiteit", zei Rutte. "Hoe langer de crisis duurt, hoe zwaarder het ons valt. We zijn het aardig zat aan het worden. Het moet wel vol te houden zijn en daarom komen we nu in een fase waarin we bereid zijn iets meer risico te nemen."
Minister De Jonge vergeleek het met het lopen van een marathon. "Wat we nu doen, is een beetje meer zuurstof geven, om het vol te kunnen houden."
(#persconferentie #rutte #dejonge #coronavirus #covid19)
Meer video's? Abonneer je op ons kanaal! nlblock.info
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
De NOS is de grootste nieuwsorganisatie van Nederland. Hier vind je iedere twee weken op donderdag een video waarin Winfried Baijens Achter de headlines gaat en in de verhalen duikt van mensen die voorbijflitsen in het nieuws. Je vindt hier ook de Bevrijdingsjournaals waarin we je laten zien wat er 75 jaar geleden gebeurde met de techniek van nu. En via onze livestreams brengen we je op de hoogte van grote nieuwsgebeurtenissen .
Vind je onze video’s leuk? Abonneer je dan op ons kanaal: nlblock.info
► VRAGEN/TIPS/IDEEËN? We horen graag wat jij van onze video’s vindt, laat je horen in de comments! Of mail ons: youtube_reacties@nos.nl.
► OVER NOS: Wij zijn als publieke omroep verantwoordelijk voor een brede nieuwsvoorziening die betrouwbaar is en onafhankelijk. Je vindt ons op radio en televisie met het NOS Journaal, op NOS.nl, NLblock, Facebook en Twitter. Altijd. Overal. NOS.
► VOLG ONS HIER:
www.nos.nl | Instagram: nos | Twitter: NOS | Facebook: nos/
Download NOS voor iOS: apple.co/1JObNaK
Download NOS voor Android: bit.ly/2d4GJN7

Gepubliceerd op

 

23 feb. 2021

Delen:

:

Download:

Bezig met laden.....

Toevoegen aan:

Favorieten
Later bekijken
Reacties 0   
Volgende
De grootste partijen uitgelegd
43:43
Chopin - Relaxing Classical Music
2:41:00