Donker

Johan over vakantie koning Willem-Alexander: 'Ik vind het onbeschaafd!' | VERONICA INSIDE 

Abonneren
Weergaven 263K
96% 2 529 104

Johan reageert op het nieuws dat Koning Willem-Alexander onderweg is naar Griekenland voor een welverdiende vakantie.
Bekijk alle hoogtepunten van Veronica Inside op veronicainside.nl/ of in de Veronica Inside app!
Download de Veronica Inside app via:
App Store: bit.do/eNeG6
Google Play Store: bit.do/eNeGC

Amusement

Gepubliceerd op

 

16 okt. 2020

Delen:

:

Download:

Bezig met laden.....

Toevoegen aan:

Favorieten
Later bekijken
Reacties 100   
Chris Burger
Chris Burger Uur geleden
Rutte wordt gepamperd door zijn moeder.
- osiris
- osiris 3 uur geleden
Johan derksen die iemand anders onbeschaafd noemt...wat een gotspe.tienduizenden nederlanders zyn in de zomer op vakantie gegaan,daarom zitten we nu in een 2e golf.lekker hypocriet.
Ec
Ec 4 uur geleden
Een schandelijke zaak! Afschaffen die geld verspilling.
bat man
bat man 18 uur geleden
Koningshuis kan van mee de pot op..
Esther Boer
Esther Boer 19 uur geleden
Jullie doen allemaal belachelijk. Weet je niet hoeveel nl'ers op vakantie zijn geweest. En omdat het de koning is valt iedereen erover heen...omdat hij een voorbeeldfunctie heeft. Hou toch lekker op met z'n alle! Stelletje jankeballen zijn jullie! Allemaal. Dat hele kut veronica inside. Ze moeten allemaal die kerels de kop eraf halen. Ze lopen iedereen belachelijk te maken! Stelletje arrogante idioten!
Robrecht saski
Robrecht saski 20 uur geleden
verrückte rotzakken !! www.frontnieuws.com/sluitend-bewijs-covid-19-was-gepland-om-de-nieuwe-wereldorde-te-lanceren/
Cynthia Meirah Norah Voormeij
Willem dacht; wij zijn ( op) Oranje en Griekenland ook: dus ik mag....
Andre Martokarijo
Andre Martokarijo Dag geleden
Wat een idiote reactie hier,alweer zieke media gedoe.
John Breur
John Breur Dag geleden
In 40/45 was dat tuig precies hetzelfde. Ze rende zo snel mogelijk het land uit. Oprotten met de monarchie... als een parasiet kleven ze eerloos aan ons land... Bilderberg troep...!
G
G Dag geleden
De koning weet dat de Nederlanders voor de gek worden gehouden. In een filmpje die Robert Jensen liet zien zegt de Willem tegen de fotograven dat de corona killervirus fake is! Corona is geen killervirus! En Johan, de complotdenkers zijn niet de gekke Nederlanders, en de Nederlanders zijn niet gek, de gekken en de complotdenkers zitten in Den Haag. En van veel beschuldingingen is bewijs! Tik maar in Anne Bijl van Korlaar. Bekijk welke namen zij noemt. De regering en het Koningshuis zijn degene die Nederland afbreken...het feit dat jij weer aan tafel zit met de linkse rakkers zegt genoeg over hoeveel ruggegraat je hebt en hoe gek jij op geld bent in de laatste dagen van je leven. Er is nog tijd dat Nederland terug keert naar God en zich bekeren! Want die wereld orde wordt doorgedrukt en je ziet dat het uitkomt wat de bijbel reeds heeft voorspeld.
Painwave Row
Painwave Row Dag geleden
er zitten meer dan 50.000 nederlanders nu in het buitenland, maar deze 5 dat kan niet hoor, flikker toch op te zeuren met ze alle! wat een jaloerze krengen zijn we toch! mijn excuses willem voor ons belachelijk domme volk! ze hebben liever een president als trump die de highscore wil behouden! we worden met de riem uitgelaten door ggd en het rivm en lopen braaf achter de feiten aan met rutte! volgend jaar een nieuwe highscore! zorgpersoneel maak je borst maar nat en hier alvast een nieuwe hashtag #hetspijtons!
youtube30 tube
youtube30 tube Dag geleden
Afschaffen deze poppenkast leugenaars. Koningshuis is ouderwets ze hebben niks voor ons gedaan dat wij hun verschuldigd zijn en zoveel geld aan hun moeten betalen!!! En hun lkkr in luxe leven BAHH om te kotsen dit
oiuet souiu
oiuet souiu Dag geleden
Hij weet dat het Corona theater overdreven is...anders doe je dat niet. En Rutte wist het wel kneus
J A
J A Dag geleden
Johan, hou je mond. Blijf bij voetbal.
Edwin Weevers
Edwin Weevers Dag geleden
ga niet je excuus aanbieden koning! ga gewoon op vakantie en zeg dat iedereen dat weer gewoon kan doen! Er is geen pandemie, dus opzouten met die fascistische maatregelen......
El León
El León Dag geleden
haha, die wilfred sarcasme 2:30
Ingrid Eekers
Ingrid Eekers Dag geleden
Konings huizen zullen als een kaartenhuis in elkaar storten
Ingrid Eekers
Ingrid Eekers Dag geleden
Weg met de koning het hele konings huis mag oprukken 🤥
Wouter Eindhoven
Wouter Eindhoven Dag geleden
Nadat het is augustus ook al fout ging met het op de foto gaan met een restaurant eigenaar!
Rob vanscheepen
Rob vanscheepen Dag geleden
Laat de koning met rust hou je bezig met voetbal
Robert Neven
Robert Neven Dag geleden
hahaha 1,8 miljioen per jaar???grapje zeker ?? een meisje van 17 of 18jaar, ???en de 80 percent van de Nederlander hebt geen eigen woonst,?? de pensioenen zijn om te huilen met de pet op, werken tot 67 jaar , als je die haalt, goed bezig hoor
GEERT WOUTERS
GEERT WOUTERS Dag geleden
Hahaha! Wie wil nu geen koning zijn! Jaloezie! Gun die jongen ook es wat!
Aloysius de Wit
Aloysius de Wit Dag geleden
Randstad Rood. Griekenland Geel. Zij gaan daar dus het virus verspreiden. Volk moet kachel uitzetten, korter douchen, van het gas af en vliegtax ophoesten. Zij gaan met ONS lege toestel naar vakantiewoning. Cockpit bemanning, kerosine, landingsrechten, fijnstof, stikstof, hogere zeespiegel en machine weer leeg terug. Wij dokken. 3x p/d KLM en Transavia naar Athene. Nu excuus filmpje om €1.5 miljoen prive-inkomsten belastingvrij waar niets van betaald hoeft te worden veilig te stellen. Eerst vaag excuus. Dan ons er moralistisch op wijzen dat zij ‘ons’ al maanden ‘bijstaan’. Goed ingestudeerd en geoefend kijkt Max onze Willy aan als hij ons meedeelt: wij zijn niet onfeilbaar. Met andere woorden: wie zonder zonden is werpe de eerste steen. Dat tegen duizenden die torenhoge boetes hebben gekregen. Verbindend. (Misschien ben ik nu ook bedreigend en krijg TBS, net als de waxine-lichtjes gooier en degene die op FB ‘onaardige’ domme dingen zei over Amalia).
Chris Burger
Chris Burger Dag geleden
Rutte is een homoseksuele slapjanus. Tijd voor een republiek. De Fransen hebben de guillotine ingevoerd. Dat was het einde Van de Franse koning.
Chris Burger
Chris Burger Dag geleden
De koning is zwakgegaafd.
John Lam
John Lam Dag geleden
Johan krijgt nu ook geen lintje meer
Caligula
Caligula Dag geleden
Wacht even; deze gasten zijn weer samen op tv??
Chris Burger
Chris Burger Dag geleden
Het wordt tijd voor een republiek. Koningshuis zijn graaiers. In Frankrijk werd de koning onthoofd.
Yvonne Kroese
Yvonne Kroese Dag geleden
De meeste mensen moeten in een kleiner huis met een kleinere tuin of balkon dan de koninklijke familie bezit, de corona tijd doorbrengen. Dus hoezo moeten ze er even uit? Stop toch op met dit veel te dure volkomen uit de tijd zijnde toneelstukje. Zoek een zinvolle baan en betaal belasting! Volgens mij vinden ze dat zelf ook fijner. Hoeven ze niet meer aan domme fotosessies mee te doen en geen houten-klazerige kerstboodschap uit te spreken of ergens koek happen. Geld is er tot in de 10de generatie nog dankij nooit iets af hoeven te dragen aan de staat, de verkoop van Nederlands erfgoed en huizen laten inrichten en opknappen op kosten van. Je vraagt je af waar die toelages nog voor nodig zijn eigenlijk? Rondscheuren in speedboten kan nog steeds generaties lang zonder koningstitel. Alleen hoeven wij er niet meer voor op te draaien. Van het geld dat de familie jaarlijks kost kunnen een hoop mensen in de zorg beter betaald worden. Lang leve de republiek!
Bijoux Yvonne
Bijoux Yvonne 2 dagen geleden
Johan stel je niet zo aan!!!. Je leest alleen maar het nieuws van de NPO zeker!! - Welke crisis, we maken hem zelf door ons gedrag!!
Jazz Freak
Jazz Freak 2 dagen geleden
In dit land heeft meer dan 80 % een verstandelijke beperking... Het Koningshuis is een kostbaar, Nutteloos Lachertje...
Roy Bean
Roy Bean 2 dagen geleden
Hou je lekker bij het voetbal derksen!
renske sluiter
renske sluiter 2 dagen geleden
@Loekie: ik zelf heb het vermoeden dat prins pils zelf zo eigenwijs was om wel te gaan. Dat is mijn vermoeden. Rutte kan hem niet verbieden volgens mij. Verder is Rutte zelf ook een zak hooi. Ik hoor niets over de onthoofding en die trut van een burgemeester uit Amsterdam laat nu blijken: een cimineel in de VS is belangrijker dan een leraar die de vrijheid van meningsuiting doceert. Ongelofelijke trut dat het is. En veel van die burgemeesters hier in Nederland bij elkaar ook. Ook die vette drol uit Nijmegen met zn grote bek. Boa´s moeten handhaven en ze zien maar hoe ze dat moeten doen met te weinig mensen en Grappenhaus als lichtend voorbeeld.
Robert Lenzen
Robert Lenzen 2 dagen geleden
Schijt aan folk... Mijn koning is niet en excuses, are note ecsept. En Julie met je kut mond kapjes, sukels. Je Bent nog niet waker.
bocoy noiu
bocoy noiu 2 dagen geleden
hele leven voor de gek gehouden. Hopelijl eindigt deze lariekoek snel en gaan we naar een echte democratie waar burgers wel rechten hebben.
loekie1707
loekie1707 2 dagen geleden
onbeschaafd, tjsa daar weet Johan alles van, die man is nog nooit een seconde beschaafd geweest. Weet je wat meer dan onbeschaafd is Johan, ? dat een minister president onze Koning niet veel beter beschermt en dat heeft ie vanaf dag 1 niet gedaan. Super dodelijk virus en de leden van het Koninklijk Huis lopen los rond. En parlementsleden werden ook niet hard aangepakt terwijl als die allemaal dood zijn door dit vreselijke virus, wie moet dan het land besturen ? links om of rechtsom deze minister president is in geen enkel opzicht geschikt voor zijn functie. Hij gaf de Koning toestemming om op vakantie te gaan... Huh ?? Hij vergaf het Grapperhaus Huh ?? kamerleden dragen nooit een mondkapje huh ?? wil ie de hele elite van dit land de dood injagen ??
Itayah
Itayah 2 dagen geleden
derksen hahahahahahaha voor het eerst ben ik het met je eens
Aschwin van Kessel
Aschwin van Kessel 2 dagen geleden
Derksen, 5x mafkees noemen is onbeschaafd...
Norbert B.
Norbert B. 2 dagen geleden
weg met het koningshuis
Norbert B.
Norbert B. 2 dagen geleden
A Dumb Ass!
Norbert B.
Norbert B. 2 dagen geleden
willem de domste mens op deze planeet
Norbert B.
Norbert B. 2 dagen geleden
willem de klootzak
Norbert B.
Norbert B. 2 dagen geleden
een volksverrader
Norbert B.
Norbert B. 2 dagen geleden
Koninghuis af schaffen Willem Alexander is een verrader! een nsber net als zijn opa een slappe zak!
Marietje H
Marietje H 2 dagen geleden
#
Netje26 Nhuijzen
Netje26 Nhuijzen 2 dagen geleden
De Koning trekt zijn eigen plan , en groot gelijk ! Hij geeft het goede voorbeeld , het land moet weer open . Hij heeft de Corona crisis zelf fake nieuws genoemd !
Trudy de bakker
Trudy de bakker 2 dagen geleden
Rutte wist t wel degelijk!
James Ellison Rasmussen
James Ellison Rasmussen 2 dagen geleden
Carlos trading signal helped me earned $2,500 with $200 after 7 days of trading in forex\binary , you’re indeed an inspiration to the world Carlos contact him Via whatsapp: (+12166263236) or email : carlose78910@gmail.com
MBR-Music
MBR-Music 2 dagen geleden
Dat heeft die familie altijd al gehad. Klopt helemaal.
Chris Burger
Chris Burger 2 dagen geleden
Willem Alexander onze nationale plofkip.
Mercedes benz
Mercedes benz 2 dagen geleden
Ik zou ook lekker gaan shoppen met al die miljoenen geld,
Tim
Tim 2 dagen geleden
Hahah nu pas de andere prinsessen terug! Weet je, het probleem voor hun is is dat ze doen alsof ze gelijk zijn aan ons, en dezelfde regels hebben als wij. Dat is natuurlijk niet zo, maar om de achterban tevreden te houden doen ze alsof! Niet heel goed, maar toch een voldoende lijkt me. Laat ze lekker met rust, zo'n leven lang acteren is ook zwaar.
Chris Burger
Chris Burger 2 dagen geleden
Willem Alexander is onze nationale plofkip.
Chris Burger
Chris Burger 2 dagen geleden
De koning is een een proleet.
Marco
Marco 2 dagen geleden
Niet meer van deze tijd. Afschaffen die onzin. Kost ons te veel geld. Niet eerlijk. Moet anders...en ook de overheid zelf met dat gejok en geruzie kan veel minder duur om toch tot een goed beleid te komen. Voel mij id maling genomen (vb grapperhaus, en deze vakantie). Is net een kleuterschool. En waarom krijgen knir, knar en knor zomaar zoveel geld...
Bryan Lucas
Bryan Lucas 2 dagen geleden
Weg met de koningshuis die Willem is echt dom dom dom en waarom moet wij als burgers 1.8 million euro aan zijn dochter betalen allen omdat zij 18 wordt echt schandlijk WEG MET DE KONINGSHUIS
ceerw buty
ceerw buty 2 dagen geleden
hele leven voor de gek gehouden. Hopelijl eindigt deze lariekoek snel en gaan we naar een echte democratie waar burgers wel rechten hebben.
Canis Lupus
Canis Lupus 2 dagen geleden
Als W.A het zogenaamde virus al niet serieus neemt ? Dan is dat voor mij alleen maar de bevestiging dat we gigantisch voor de gek worden gehouden met dit Nep-virus !
Chris Burger
Chris Burger 2 dagen geleden
Het wordt tijd dat we een republiek worden.
Chris Burger
Chris Burger 2 dagen geleden
Willem Alexander is onze nationale plofkip.
ceerw buty
ceerw buty 2 dagen geleden
Nederland achter om lekker op vakantie te gaan. Man man wordt het niet eens tijd voor een Republiek?
Chris Burger
Chris Burger 2 dagen geleden
Rutte is een kwezel die altijd om de hete Breij loopt.
Chris Burger
Chris Burger 2 dagen geleden
Willem Alexander is een proleet.
C C
C C 2 dagen geleden
Koninklijk familie laat zien dat ze geen respect hebben voor ons volk. Ze lachen ons uit. Weg ermee. Waardeloze man.
Juicy JJ
Juicy JJ 2 dagen geleden
Ik snap oprecht niet hoe mensen in 2020 nog voorstander kunnen zijn van een koningshuis.
Simon Sloototter
Simon Sloototter 2 dagen geleden
"De Koning zit in Griekenland jongens!!!!!!!! Wat vinden jullie daarvan?????" Zulke vrienden moet je niet hebben. Want als er tront aan de knikker is, zijn dat soort altijd het eerte weg. In parijs is er een leeraar. Zijn keel werd doorgesneden. Laat eens een goeie catoon zien, dan ben je pas een vent.
street
street 2 dagen geleden
rutte wist dit al wat de koning doet weet rutte ook.maar gebruik je gezond verstand elke dag 29 doden wat een killervirus.een mild griepvirus is het .johan wat laat je je eigen voor de gek houden.
street
street 3 dagen geleden
nee hij laat juist zien dat we voor de gek gehouden worden door de wereld lijders .met je coronakliek.
CustomGears 4YOU
CustomGears 4YOU 3 dagen geleden
Al eens erover nagedacht dat WA weet, net als Grappenhaus, dat Corona met een korrel zout moet worden genomen en dus doet waar ie zin in heeft. Als het echt zo serieus is met Corona zat hij wel met zo een muilkorf op zitten en thuis blijven, ze zijn niet gek daar bovenin. Door de mand gevallen...!!
Chris Burger
Chris Burger 3 dagen geleden
Willem Alexander onze nationale plofkip.
William Waterford
William Waterford 3 dagen geleden
De beslissing van Rutte en de koning dat vakantie in Griekenland prima is, is het beste bewijs DAT er niets ernstigs aan de hand is.
Jackie Van Oijen
Jackie Van Oijen 3 dagen geleden
Vlieg op grijze onbeschaafde zak hooi
m m
m m 3 dagen geleden
Ben niet heel verrast maar het is toch een kutstreek.
jos vonk
jos vonk 3 dagen geleden
Joh we willen zelf allemaal dat circus in stand houden dan moet je nou ook niet mauwen wtf hebben we dr an als die bolle hier blijft laat ze lekker in de zon leggen joh mis je niks aan! En die hamster die m op mot volgen nog minder.
Bizzybee51
Bizzybee51 3 dagen geleden
Ik had van Derksen anders verwacht. Laat Willem en Max lekker leven. dat corona gezeik moet es afgelopen zijn. er is geen corona meer
Lady bug
Lady bug 3 dagen geleden
Wat is die Koning van Nederland toch een ongeloofwaardig figuur.Heel het land trekt al jaren de broekriem aan.Heel het land zit in een corona crisis en veel mensen hebben het moeilijk.En wat doet de Koning die destijds vertelde dat hij wilde verbinden?( wat een giller is trouwens) Hij verbindt zich met zijn eigen familie, strijkt de centen op en laat Nederland achter om lekker op vakantie te gaan. Man man wordt het niet eens tijd voor een Republiek?
Marinus Antonius
Marinus Antonius 3 dagen geleden
Animal Farm en 1984 tegelijk. Weg met deze leachers!
Stevo Pulko
Stevo Pulko 3 dagen geleden
Prins pils dat haha 😂
Storm Heijt
Storm Heijt 3 dagen geleden
we kunnen gaan discussiëren over deze vakantie van onze willempie maar we kunnen ook gewoon even stilstaan bij die VOORBUMPER VAN DIE VROUW ACHTER JOHAN. HALLO ZEG
Chris Burger
Chris Burger 3 dagen geleden
Het wordt tijd dat we het koningshuis naar Rottumerplaat verbannen.
Chris Burger
Chris Burger 3 dagen geleden
Het wordt tijd voor een republiek.
Wilma Offermeijer
Wilma Offermeijer 3 dagen geleden
Schandalig klote schoften lekker daar laten blijven in Griekenland ik kots de op
wat apartja
wat apartja 3 dagen geleden
Het systeem is toe aan vernieuwing.zowel de politiek als het koningshuis als het belastingstelsel en alle eeuwenoude wetten.we betalen ons suf aan een select groepje bovenin die onvoldoende capabel zijn.we hebben te veel ambtenarij.te veel mensen die beleid bepalen en daar te veel mee verdienen.koningshuis en een kabinet provinciebestuur en gemeentebestuur vaak van veel mensen.bezuinigen op alles behalve zichzelf.vriendjespolitiek.burgermeesters van hoofdsteden die via bijzondere procedures aangesteld worden.corruptie ten top.
Job Wolters
Job Wolters 3 dagen geleden
Ik heb het liefst dat het koningshuis weg is, maar ik vindt het best oké als meneer blijft maar betaal die man niet zo veel! En zet hem in een normaal appartementje en laat hem zelf zn glaasje water pakken, i.p.v. een lakkij die €2000,- wordt betaalt voor ieder stapje dat ie zet. Betaal hem maar evenveel als een normale mascotte. Want de koning is eigenlijk gewoon de mascotto, de marionette, de slijmbal van ons land. Hij moet ons land representeren en eenbeetje slijmen bij andere landen. Ja dat vindt ik goed, want daar kan ons land nou eenbeetje van profiteren. Maar als meneer niet eens normaal engels kan spreken worden we niet zo populair nee. Sjongûh Jongûh, YOU HAD ONE JOB TO DO, AND U F*CKED IT!!!! Wordt is wakker mongolen, stap van die oude gewoontes af en schrap die lul af en huur een normale mascotte in!
Marijke Engelse
Marijke Engelse 3 dagen geleden
En dan zit hij met een boos gezicht in de auto naar het paleis zonder riem en mondkapje. Bah bah...
Tommy Hagen
Tommy Hagen 3 dagen geleden
"Hij mag wel en ik niet" huilie huilie huilie 😭 Echt joh als je hier kwaad om wordt ben je een sneu jaloers figuur.
Theresa Geissler
Theresa Geissler 2 dagen geleden
Dan wordt het tijd, dat jij ook wat sneu-jaloerser wordt; kom je tenminste nog voor jezelf op! Ga de kapsones van die graaiers nog een beetje met de mantel der liefde bedekken óók, ongelofelijk!
Richard de Jong
Richard de Jong 3 dagen geleden
Last van kuru kuren!🧐
bcvbb hyui
bcvbb hyui 3 dagen geleden
wereld' wordt langzaamaan wakker!
Simon Sloototter
Simon Sloototter 3 dagen geleden
De koning mag van mij op vakantie gaan, als die dat wilt. Ik zou ook gegaan zijn als ik die gelegenheid had. Dat toontje van Wilfred bevalt me helemaal niet Hoogt iritant mannetje. "De koning is op vakantie naar Griekeland, Wat vinden jullie daarvan jongens"? Want vind jij er zelf van Lul de behanger.
hdg 40
hdg 40 3 dagen geleden
Wat de oranjes deden is niet handig, maar een beetje hypocriet als je een spiegel voor het volk houd.
Hans van Oosterhout
Hans van Oosterhout 3 dagen geleden
Totdat er een vaccin is: www.hansvanoosterhout.org
bcvbb hyui
bcvbb hyui 3 dagen geleden
Rutte wist het en is verantwoordelijk.
jgm de wilde
jgm de wilde 3 dagen geleden
Optiefen naar Argentinië met dat pampamens daar horen ze thuis jaag ze ons land uit meteen
Sylvana van Engelen
Sylvana van Engelen 3 dagen geleden
Hij heeft gelijk hoor, ook in 40 -45 ontvluchtte zijn overgroot opoe Nederland en nu doet hij hetzelfde Dit blijft hem altijd achtervolgen !!!!! Geef mij maar een President !! Gasten kosten klauwen geld !!! en wat krijg je terug.................... aub bah
Don Roemer
Don Roemer 3 dagen geleden
De enige die het begrijpt is WimLex. Gewoon gaan LEVEN en NORMAAL doen. De enige reden dat deze hysterie bestaat is omdat de media en politiek een vergrootglas hebben gelegd op iets wat bijna elk jaar voorkomt. Bekijk alles eens in proportie, dan kun je maar één conclusie trekken en dat is dat er bar weinig mis is. Als je dagelijks 8000 besmettingen vindt (wat geen besmettingen zijn, maar waarvan de mainstream media zo ongeveer elke keer een orgasme krijgt om dat woord weer te gebruiken in plaats van 'positief getesten'), wat neerkomt op meer dan 200.000 'besmettingen' per maand en er niet meer dan 300 mensen op een IC liggen, dan moet je je toch eens gaan afvragen waar we in godsnaam mee bezig zijn als je dat afzet tegen de mega destructie die de maatregelen de samenleving hebben aangedaan en nog steeds aandoen. Over degenen die op een IC liggen wordt geen enkele achtergrond informatie gedeeld. Welke leeftijden, had men andere ziektes/aandoeningen, hoeveel zijn er weer naar huis etc. Er wordt een zéér eenzijdig beeld geschetst en aan alle kanten met man en macht gewerkt om de angst er flink in te houden. Waar men ook in alle toonaarden over zwijgt is het gigantische aantal slachtoffers die door de maatregelen zijn te betreuren in de komende periode: tussen de 20.000 en 30.000(!) mensen gaan hierdoor het leven laten..... Alleen al aan borstkanker gaan zo'n 500 vrouwen méér overlijden dan 'normaal'. Verder huiselijk geweld, depressiviteit, toename alcohol en drugs gebruik, uitgestelde behandelingen, te laat geconstateerde aandoeningen en ga zo maar door. Maar NIKS horen we erover; álles voor Corona. Als we 1000 mensenlevens moeten opofferen om twee Corona patienten te redden, so be it.....colateral damage....alles voor Covid-19. Een virus wat er jaloers op zou zijn om zóveel schade te kunnen aanrichten als dat wij onszelf hebben aangedaan. Kan iemand ook nog even uitleggen wat de invoering van een dictatuur (Spoedwet) te maken heeft met virusbestrijding??? Waar zijn we mee bezig............ En nee, ik bagatelliseer niet hoe erg het is om op een IC te liggen en naar adem te snakken; echt niet! Maar iemand die aangereden wordt op een zebrapad en de rest van z'n leven in een rolstoel moet doorbrengen is óók erg, een bus die een ravijn in rijdt en het hele interieur rood laat kleuren van het bloed is ook een drama en de 50.000 mensen die jaarlijks aan kanker overlijden nadat ze verschrikkelijke chemokuren hebben moeten ondergaan is ook vreselijk...... Zet de kokervisie uit, haal eens diep adem en bekijk nu eens in proportie wat er aan de hand is en of het dan werkelijk allemaal zo dramatisch is als dat het aan ons wordt 'verkocht'. Wie heeft er nou meer ellende veroorzaakt, 'het virus' of de maatregelen? En zijn die ziekenhuizen nou overbelast door werkelijk zulke grote aantallen patienten of komt het doordat onze overheid de zorg al 20 jaar lang systematisch heeft uitgekleed, zodat er in verhouding tot de bevolking véél te weinig IC bedden beschikbaar zijn en er geen mens meer in de zorg wilde werken, omdat je van een verpleegsterssalaris amper een sociale huurwoning kan betalen? 'Samen krijgen we Corona eronder', maar een ieder die met goed beargumenteerde oplossingen en ideeën komt wordt weggezet als complotdenker, nepwetenschapper of kwakzalver. Alle voorspellingen van Maurice de Hond (ventilatie) komen al een half jaar pijnlijk uit. Met zijn ideeën en visie is werkelijk niets gedaan, maar ons wordt wel een niet werkend, denigrerend en ongezond mondkapje door de strot geduwd, omdat Pepi (Rutte) en Koki (De jonge) zich in Europa anders niet meer kunnen vertonen. Dokter Rob Elens (huisarts) had een half jaar geleden al een zeer veelbelovende oplossing gevonden in pillen, maar werd weggezet als kwakzalver. Inmiddels hebben vele artsen over de helel wereld dezelfde positieve ervaringen. Zo heeft Dr. Brian Tyler in Amerika inmiddels meer dan 1700 mensen met succes behandeld in een vroeg stadium en heeft van die groep er slechts één een ziekenhuisbed gezien. NIETS horen we erover en er wordt uitsluitend met een vingertje gewezen naar de bevolking, er worden niet werkende maatregelen ingevoerd (er bestaat geen correlatie tussen mondkapjes en virusverspreiding) en alleen maar gedreigd met strengere maatregelen en met het enthousiasme van een NAZI kamparts gewezen op het feit dat 'het vaccin' de enige way out zou zijn..... Probeer de zaken eens vanuit andere hoeken te bekijken, voordat we moord en brand schreeuwen tegen een koning die niet meer dan NORMAAL doet. Aan WimLex, zijn prachtige vrouw en de kinderen een hele fijne vakantie gewenst!
johannesnicolaas
johannesnicolaas 3 dagen geleden
Was dan lekker op het ijsselmeer gaan varen.. . .perfecte opmerking.
3askari 7away
3askari 7away 3 dagen geleden
Laat die koning met rust man zielig mensen
Jeroen De Wilde
Jeroen De Wilde 3 dagen geleden
Helemaal met derksen eens
R. Win
R. Win 4 dagen geleden
Als de koning nu slim is, dan WEET hij vanaf nu naar wie hij WEL en naar wie hij NIET moet luisteren. Iedereen die gezegd heeft dat het wel kon om naar Griekenland te reizen is vanaf nu verdacht. W.A. van Buren is denk ik in de kern een wel willende man die het beste met NL voor heeft, maar hij ziet niet dat er een Globale Marxistische putsch bezig is vanuit UN/ EU/ WEF. Het klimaat alarmisme net als Covid en net als de aanstaande 'reset' zijn allemaal kunstmatig aangewakkerde angstbeelden moedwillig gecreëerd om global doelen door te drukken ('global problems requires global solutions'). In een dergelijke marxistisch getinte Un en EU (de wetgevende macht ligt al bij de ondemocratische ongekozen EU commissie) past uiteindelijk geen symbool van nationale gevoelens en dit zijn OPZETTELIJKE valstrikken om het koningshuis in discredit te brengen. Na het opheffen van grenzen en eigen monetaire bevoegdheid, hoop ik dat W.A. gaat inzien dat er een nieuwe 'ijzeren' hertog van Alva is die wederom zijn tenten heeft opgeslagen in het Brusselse. Dit keer heet hij George S. maar hij is net zo gevaarlijk. Ons parlement wordt voor 90% vanuit Brusselse zusterorganisaties aangestuurd en vertegenwoordigd NIET meer de NL belangen. Het lijkt me verstandig als W.A. langzaam gaat beseffen dat er actie moet worden ondernomen in het belang voor een ieder die vrijheid voorstaat in NL. De eerste stap is een meer 'Scandinavische' uitgangssituatie creëren: introductie van een eigen digitale munt (naast de euro) is eerste cruciale stap. de DNB moet hierin mee en zal alvast alle lopende kredieten van burgers en bedrijven op haar eigen balans moeten overnemen van de private banken (en deze weer terug zetten als VV naar de betreffende bank als VV van de DNB). Dan zijn de eerste stappen genomen. Actie is geboden nu. Maar goed, W.A.weet nu naar wie hij moet luisteren hoop ik.....
Ank van der Molen
Ank van der Molen 4 dagen geleden
Rutte heeft toestemming gegeven
Ank van der Molen
Ank van der Molen 4 dagen geleden
Het Koningshuis is behoorlijk dom geweest.
sukruoosten
sukruoosten 4 dagen geleden
johan is kk lauwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww GEWOON ! 1940 hahahahahhahahahaaaha hij heb wel echt gelijk hoor enkel is altidj op randje HEERLIJKKKK
Volgende
iPhone 12 and 12 Pro Unboxing!
17:12
iPhone 12 and 12 Pro Unboxing!
17:12
GIANT Pumpkin Carving Contest
25:49
Kud - Toy Story
1:09
Weergaven 437K
Masumlar Apartmanı 5. Bölüm
2:25:35