Donker

George Russell haalt flink uit naar Bottas: 'Hoe kun je met een Mercedes op P9 rijden?!' | GP Imola 

Abonneren
Weergaven 43K
99% 422 4

George Russell is pislink op Valtteri Bottas, nadat de Fin volgens hem een onnodige crash veroorzaakte tijdens de Grand Prix van Emilia-Romagna. Volgens Russell is het onverantwoord wat Bottas deed en had de Fin met zijn Mercedes eigenlijk helemaal niet in het middenveld mogen rijden.
Lando Norris staat vandaag op het podium op Imola. De McLaren-coureur zag gisteren zijn tweede tijd van het bord verdwijnen tijdens de kwalificatie, maar wist tijdens de race de omstandigheden naar zijn hand te zetten. Hij is uiteraard dolblij.
Montage door: Remco van Putten
Download ook de GPFans App!
Google Play | play.google.com/store/apps/details?id=com.fanreach.gpfans&gl=NL
AppStore | apps.apple.com/nl/app/gpfans/id1457679900
Bekijk ook onze social media kanalen:
Instagram: GPFansNL
Twitter: GPFansNL
Facebook: GPfanscom
TikTok: www.tiktok.com/@gpfansnl

Sport

Gepubliceerd op

 

18 apr. 2021

Delen:

:

Download:

Bezig met laden.....

Toevoegen aan:

Favorieten
Later bekijken
Reacties 90   
Mrlopkeson
Mrlopkeson 14 dagen geleden
Doe weer ff videos zonder je hoofd je hebt echt een kop voor de radio
GPFans NL
GPFans NL 14 dagen geleden
Onaardig
Vince van Holy
Vince van Holy 15 dagen geleden
Nu gaan we racen het veld lekker dichtbij elkaar en hard gaan
Maarten Rijsdijk
Maarten Rijsdijk 15 dagen geleden
Wat is dit voor slap gelul.
André Ignoul
André Ignoul 16 dagen geleden
Op het moment dat Russell bijna naast Bottas was, was er toch wel iets abnormaals aan Russell zijn wagen wat een hoop vuurvonken veroorzaakte. Misschien dat dat feit Russell ook wat uit zijn concentratie heeft gebracht met daarbij ook nog de uitwijking van Bottas naar rechts.
Gerda Bloempot
Gerda Bloempot 16 dagen geleden
De start vond ik het mooiste moment
Tren Eggen
Tren Eggen 16 dagen geleden
De geheime tacktiek om de banden op te warmen van Max dat vond ik het mooiste maar ook weer niet mooi 😂
Bart Rouckhout
Bart Rouckhout 17 dagen geleden
Mag je achterwaarts de baan weer opkomen? Of enkel als je hamilton noemt?
MusicMaïstro_97
MusicMaïstro_97 17 dagen geleden
Hamilton heeft eerder geluk gehad met de rode vlag door de Bottas-Russel crash want wat maakte hij een fout zeg, wat Russel zei klopt want na die knik volgt direct een links-rechtse chicane waardoor Bottas naar rechts ging maar vergat dat Russel er al zat(dode hoek?) en dus niet links bleef rijden.
Bart&Louise Flentge
Bart&Louise Flentge 17 dagen geleden
2:38 De start die was namelijk geweldig van max
cousin christophe
cousin christophe 17 dagen geleden
Hij stond eerst stil voor de muur om er dan vervolgens tegen te rijden. Ik dacht eerst dat ie dat express deed. Iedereen zag dat je niet meer vooruit kon en kon draaien maar Hamilton deed het toch. Ik dacht dat ie daar ging opgeven en zeggen dat het niet meer kon baten. Indd veel geluk gehad met safetycar en red flag. Maar toegegeven. Ben ook verstappenfan. Maar wat hik vervolgens deed is ook wel punten waard. Van p9 naar p2 in de laatste +- 25 laps.. Ook al mag het Mercedes-era stopgezet worden en onze max als koning van f1 uit de bus mag komen. Wel klasse gereden om vervolgens snelste lap te pakken. Dat 1 klein puntje 😁 Heads of for Norris Love the man! En hopelijk blijft ferrari presteren Love the channel Love you all
Tjerk Kersten
Tjerk Kersten 17 dagen geleden
Ik ben het wel eens met Russel een Mercedes coureur hoort niet op die plek te kwalificeren en te rijden zo laat in de race
Marcel
Marcel 17 dagen geleden
Bottas zat links op de droge racelijn , en ruim 2 wielen ruimte tussen Russel. Eigen domme fout die hij niet wil toegeven vanwege gezichtsverlies naar Mercedes ... Daarna ook nog Bottas kleineren .. jammer , ik wist niet dat het zo'n naar mannetje is
Nardus Demmers
Nardus Demmers 17 dagen geleden
Ze hadden Checo weer een nieuwe zet rode moeten geven voor de snelste ronde, nu ging het weer naar Hamilton!! Al lukte het niet op de zet waar hij al op reed!!
FinnFasty
FinnFasty 17 dagen geleden
Dan moest hij wel in de top 10 rijden maar dat reed hij niet dus dat kan niet
Ruben van de laar
Ruben van de laar 17 dagen geleden
De race was wel redelijk. Ik ben een Perez fan dus het was niet de mooiste race voor hem. Ik ben blij voor de Verstappen fans :)
Nardus Demmers
Nardus Demmers 17 dagen geleden
En Jha die Noris dan ..... dat was wel coooool ...😃🤩was hem zeker gegund in mijn ogen!
Nardus Demmers
Nardus Demmers 17 dagen geleden
Dankjewel voor weer een mooi nieuws update👍,....... mijn mening over de race ... haha, blij met de overwinning maar over de race ben ik zelf niet te spreken ...... te veel oponthoud door de afgevlogen auto’s en nog’s die crash erbij ........ het is dan elke x maar afwachten hoe de herstarten uit pakt🥶😤😬, Met 1 start en uitlopen met een voorsprong en dan bezien hoe de strategieën uitpakken is toch veel leuker naar te kijken!! Die herstars is altijd maar tricky business ...zeker als Max vooraan start en zelf geen tow heeft .🥶😬
Snowhole Outdoors
Snowhole Outdoors 17 dagen geleden
Hamilton dreigt buiten de punten te vallen.... Mercedes Team aan Bottas en Williams: "execute protocol #44 - I repeat, execute protocol #44 effective immediately".
Oh No Oh No No No
Oh No Oh No No No 17 dagen geleden
Ontlappen moet verboden worden en bij een rode flag kunnen ze met gps de auto's op de laatste bekende positie terug op de baan brengen wat is het probleem zo blijft de race eerlijk
Armando Mager
Armando Mager 17 dagen geleden
Vraagje voor de kenners. Hoe kon het dat Hamilton opeens sneller reed, hij ging van 4,5 tot 5 seconden achterstand naar 2 seconden op Verstappen binnen enkele rondes. Is dit technisch te verklaren of reed Hamilton die rondes gewoon beter?
DutchGem
DutchGem 17 dagen geleden
Max had last van achterblijvers. Nadat Max er voorbij ging had Lewis hetzelfde en zag je het verschil gelijk weer oplopen.
Dutch
Dutch 17 dagen geleden
lol, die Russell rijdt zelf met zijn wielen over het natte gras, ik vond Bottas zijn vriendelijke gebaar toen Russell hem aansprak in de auto wel terecht.
Ano Niem
Ano Niem 17 dagen geleden
Uhm... hamilton heeft zich niet tergugeknokt, dat deden Russell en Bottas voor hem, door een Red Flag te veroorzaken, waardoor een ronde achterstand voor Hamilton veranderde in 6 posities achterstand. M.a.w. Hamilton had hier, zoals wel vaker, puur geluk. Ook zijn snelste ronde had hij te danken aan de slipstream achter Norris, anders was de snelste ronde gewoon voor Verstappen.
Kipp Carver
Kipp Carver 17 dagen geleden
Hey Russel, there musta been a reason he was on 9th position for one, but YOU caused to crash! Whatever gave you the funny idea trying to overtake on one of the narrowest stretches of the track for one, AND on the wet part of the track!!!! You owe Valteri some apologies indeed. Makes you man when you do!
Sietze de Vries
Sietze de Vries 17 dagen geleden
Why did he think he can overtake a mercedes? Russel should be punnished, Verstappen to for overtaking Hamilton. :) lmao Max 33
Dennis Bakker
Dennis Bakker 17 dagen geleden
Werd gewoon op een ronde gezet door een domme fout maar volgens de regeltjes mocht hij het halve veld weer terugpakken naar p9.. Wat een pech
Paul Gleysteen
Paul Gleysteen 17 dagen geleden
Je zou maar door een fout de muur inrijden. Daardoor een ronde achter liggen. Je teamgenoot gaat er hard af door fout van Russel. Rode vlag. En je ronde achter verdwijnt als sneeuw door de zon. Ik vind dat niet eerlijk. Stel dat Ham alsnog gewonnen had. Iets moet er aan die regels veranderd worden.
Bram Boerman
Bram Boerman 17 dagen geleden
Mooiste moment is altijd een dnf voor Mercedes, jammer dat de ophanging niet brak.
JCdotnl
JCdotnl 17 dagen geleden
Russel heeft het een beetje te hoog zitten
keano 8765
keano 8765 17 dagen geleden
Leukste moment hamilton crasht
Robbie NL
Robbie NL 17 dagen geleden
Belachelijke actie van Russel
John and More HB
John and More HB 17 dagen geleden
Hoeveel geluk heeft Hamilton? Bottas en Russel veroorzaken code rood, daardoor kan hij zijn P9 unlappen. Raikonnen verdwijnt voor hem, Tsunoda schuift voor hem de baan af in bocht 1 nadat deze Hamilton daar inhaalde. Perez schuift voor hem van de baan. En vervolgens haalt hij allemaal F1.5 auto’s in. Ik ben geen Hamilton hater, maar hij wordt wel door velen geprezen vanwege zijn inhaalrace.
DjezGaming
DjezGaming 17 dagen geleden
Toen Russell zelf in Mercedes reed was die ook P9
pro fahrer
pro fahrer 17 dagen geleden
Maax Champ 🏆👑🎆
Polli35
Polli35 17 dagen geleden
Mercedes is in race pace sneller dan de red bull hoor ik niemand over..
FinnFasty
FinnFasty 17 dagen geleden
Ja snap ik ook niet. Ik denk dat mensen het zijn ontgaan of omdat er zoveel gebeurd was. Het ziet er wel zorgwekkend uit.
dutchguy1975
dutchguy1975 17 dagen geleden
Hamilton had helemaal geen pech, bij start in eerste chicane beschadigde hij z'n voorvleugel significant maar kon ermee door rijden, hij maakt een fout en raakt naast de baan en komt met een ronde achterstand weer op de baan. Bottas en Russell zorgden vlak daarna voor een rode vlag. Dus Hamilton kon gewoon een nieuwe vleugel laten plaatsen en kreeg de ronde achterstand weer in z'n schoot geworpen. Zonder de rode vlag had Hamilton misschien op P5 kunnen komen maar niet veel verder als dat. En dan had hij echt de ballen uit z'n broek moeten rijden want hij had sowieso een nieuwe vleugel moeten halen en dat kost hem een pitstop van 40 seconden van pit entry tot pit exit. Dus Hamilton werd door omstandigheden toch geholpen door z'n teammaat. Nu zou je natuurlijk een conspiracy theorist kunnen zijn en zeggen dat toevallig 2 bolides met een Mercedes motor elkaar eraf rammen en een rode vlag veroorzaken om Hamilton te helpen maar zo ver wil ik ook niet gaan lol. In ieder geval beloofd dit seizoen een mooi gevecht te worden tussen Verstappen en Hamilton, de rest rijd F 1½. Denk dat minimaal 20 races de beide heren een 1tje of 2tje in de uitslag krijgen.
अर्जुन्
अर्जुन् 17 dagen geleden
Veel tokkies aan de reacties te lezen. Alle reacties gaan om Lewis terwijl deze video niet eens om hem gaat. Geniet maar weer als hij de titel pakt. Kunnen jullie lekker huilen met wortels op jullie hoofdjes
DutchGem
DutchGem 17 dagen geleden
Rustig aan Arjun bhai....De presentator vraagt aan de kijkers om in de reacties aan te geven wat voor hen het leukste moment was. Dus die reacties over Lewis zijn gewoon legitiem ook al gaat de video niet specifiek over hem. Hoge bomen vangen veel wind. Na jaren van dominantie is het voor de neutrale kijker prachtig dat het kampioenschap niet weer na twee races al beslist is. Kan het mij dus goed voorstellen dat de fout van Hamilton voor veel mensen een mooi moment was. Leedvermaak is natuurlijk niet goed, maar dit is (voor de meesten!) geen leedvermaak. Mensen juichen het hardst voor de underdog. Ps, het gebruik van het T-woord om een sociale minderheid te beledigen kan echt niet meer in deze tijd. Deze mensen zijn anders, maar niet minderwaardig. #WeRaceAsOne
Nexu Jin
Nexu Jin 17 dagen geleden
Russell heeft niet ongelijk dat Bottas niet op P9 hoort te rijden. Bottas had ook al veel moeite om Stroll voorbij te rijden tijdens de race. In die Mercedes wagen hoor je niet tegen (een teleurstellende) Aston Martin en Williams te vechten voor posities. Zeker als dit al de 5de seizoen is dat Bottas voor Mercedes rijd. Dit is het slechtste begin van het seizoen voor Bottas sinds 2018.
Grk de Graaf
Grk de Graaf 17 dagen geleden
Mooi voor Max en leuk voor Mercedes gaat hun rekening tonnen euro's kosten ivm schade aan bijde auto's ga zo door Max op naar de volgende nr 1 plek 🤣🤣🤣👏👏🤝🤝🤝👍👍💪💪🥰🥰🤪
corjako
corjako 17 dagen geleden
Geen fan van de persoon Hamilton maar hij is een vechter.........Max was vandaag gewoon beter en Hammy had een beetje mazzel met de rode vlag......zo simpel is het. Prima toch?
Mark0s
Mark0s 17 dagen geleden
He jammer dat je dan weer 2 weken moet wachten op de volgende race.
Elly Elzinga
Elly Elzinga 17 dagen geleden
Twee mooiste momenten in deze race. De eerste was toen Hamilton tegen de muur reed, en de tweede natuurlijk dat Max won!
Robbie NL
Robbie NL 17 dagen geleden
Hamilton gedeklasseerd in de regen
अर्जुन्
अर्जुन् 17 dagen geleden
dikke zeekoe
lilsqueakerj
lilsqueakerj 17 dagen geleden
Arrogant ventje die Russell.
Mart Teunissen
Mart Teunissen 17 dagen geleden
Lewis Hamilton pech???
Brent Saelens
Brent Saelens 17 dagen geleden
Zeer spijtig voor Russel dat hij hier net als vorig jaar en in de GP in Shakir in de punten leek te gaan eindigen en dan door ongeluk geen resultaat krijgt zoals hij verdient
Daany
Daany 17 dagen geleden
Bottas en Russell konden er beide niks aan doen..
Ruben van der Meer
Ruben van der Meer 17 dagen geleden
Totaal met Russel eens!! Ik vind het Bottas zijn fout, omdat Bottas veel wijder ging dan dat hij mocht.
Ruben van der Meer
Ruben van der Meer 17 dagen geleden
Ik vond het mooiste moment dat bij de Duitse tv reclame kwam. Toen de reclame voorbij was, was Hamilton in het grind en was Russell op Bottas gecrasht
Jorn
Jorn 17 dagen geleden
Pech? Hamilton had helemaal geen pech. Het maakte 1 fout zelf en toen had ie juist alleen maar geluk.
benoit declercq
benoit declercq 17 dagen geleden
Epic race! more pls! 1 vd 'momentS' in de 3 of 4 ronden waar Lando Lewis kon afhouden en dan.. LN z'n reactie "he's to fast for me" lol so honest zo briljiant toch
Jetse Overdijk
Jetse Overdijk 17 dagen geleden
mooiste moment van de race hamilton in de muur
Biemzak 1
Biemzak 1 17 dagen geleden
Wan pisventje die russell
Lucas
Lucas 17 dagen geleden
Lewis had pech? Hij vliegt zelf uit de bocht en hij had geluk met de rode vlag want anders was hij nooit meer p2 geworden nadat hij was gelapped door Max
Daan F1
Daan F1 17 dagen geleden
Ik vond de start sowieso het mooiste dit word mischien voor mij wel de race van hat jaar
Daan F1
Daan F1 17 dagen geleden
@erwin hofstee precies bijna iedere coureur had een probleem of iets
erwin hofstee
erwin hofstee 17 dagen geleden
Vriend het is net de 2e race, overigens ben ik het er mee eens dat dit een erg mooie was. Beetje hockenheim niveau.
Daan Niessen
Daan Niessen 17 dagen geleden
Dat Hamilton hem in de muur parkeerde
andrehazes78
andrehazes78 17 dagen geleden
Wat een belachelijke regel is dat met die rooie vlag , lewis mag nooit geen tweede worden, gauw die regel veranderen
Kevin
Kevin 17 dagen geleden
Yep Lucky fk
Thijs jansen
Thijs jansen 17 dagen geleden
de start van max en dat mazepin het niet kon laten om de auto toch nog een keer te spinnen
N e
N e 17 dagen geleden
De middel vinger van Bottas 😝😂
chrissdevanoツ
chrissdevanoツ 17 dagen geleden
Ik snap ook niet waarom die presentatoren en commentator van Ziggo Russell de schuld gaven...
chrissdevanoツ
chrissdevanoツ 16 dagen geleden
@Eugene Veen okidoki
Eugene Veen
Eugene Veen 16 dagen geleden
Bottas bleef op zijn lijn daar is niks gevaarlijks aan. Russel had gewoon even geduld moeten hebben. En dat ontbreekt bij Russel waardoor hij rare dingen gaat doen.Iets wat Russel al vaker heeft gedaan.
Eugene Veen
Eugene Veen 16 dagen geleden
@chrissdevanoツ probeer het maar weer recht te breien.
chrissdevanoツ
chrissdevanoツ 16 dagen geleden
@Eugene Veen Bottas deed niks illegaals maar reed gwn gevaarlijk. En de enige reden dat Russell schuld zou bekennen is omdat zn manager achter zn broek aan zit
Eugene Veen
Eugene Veen 16 dagen geleden
@chrissdevanoツ Weet niet of jij het nieuws hebt gevolgt , maar Russel heeft eerder zelf toegegeven dat hij fout zat. Fijne avond en blijf vooral in de waan dat het de schuld van Bottas is.
M K
M K 17 dagen geleden
Volgens mij was Russel de veroorzaker. Hij ging op gras, verloor controle en raakte Bottas. Botas daartegen volgde gewoon zijn lijn.
M K
M K 17 dagen geleden
@Ghosthunter en die twee lijnen kruiste elkaar met botsing als gevolg. Dus iemand schuld? Of is dit zwart maken van Botas door Russell, zodat Russel Botas plaats zou kunnen overnemen?
GameN00b
GameN00b 17 dagen geleden
Hij ging op het gras door dat hij schrok van bottas
Ghosthunter
Ghosthunter 17 dagen geleden
Ja en Russel ook
bmms ellwanger
bmms ellwanger 17 dagen geleden
het mooiste moment was dat hamilton in de muur reed.
Neil A
Neil A 17 dagen geleden
Maar niet hard genoeg
Ex0tic
Ex0tic 17 dagen geleden
lewis veel ongeluk gehad daar geef ik je deze keer ongelijk met de rode vlag heeft hij enorm veel geluk gehad andefrs was die p2 noot gelukt
Robin Grevenstuk
Robin Grevenstuk 17 dagen geleden
@Luc dat verklaart de boosheid van russel🤪
Kay Jacobs
Kay Jacobs 17 dagen geleden
@Martin Basten hahah
Martin Basten
Martin Basten 17 dagen geleden
@Kay Jacobs had waarschijnlijk weer verwijderd 😂
Luc
Luc 17 dagen geleden
Bottas kreeg team orders dat hij weer moest crashen voor hamilton
Kay Jacobs
Kay Jacobs 17 dagen geleden
@Martin Basten niet waarschijnlijk😂 dan had hij 58 seconden moeten goed rijden en nog pitten voor nieuwe voorvleugel
Esmee van Son
Esmee van Son 17 dagen geleden
Dat lando op podium stond en max met die in haal actie aan het begin
Pinda Dopje
Pinda Dopje 17 dagen geleden
Sterk van Russell hij moet naar Mercedes volgend jaar Bottas heeft zijn kansen gehad ondertussen hij deed niks fout in dat incident maar hij hoorde niet op die plek te rijden idd
Jonathan V
Jonathan V 17 dagen geleden
Hamilton pech? Volgens mij maakte hij zelf een fout, om vervolgens ongekend veel geluk te krijgen door safety car en red flag....
Jarno
Jarno 15 dagen geleden
Hamilton was de enige met het meeste geluk van de wereld
Joeri Tijhuis
Joeri Tijhuis 16 dagen geleden
Je was me een dag voor, precies dit dus
André Ignoul
André Ignoul 16 dagen geleden
@Danny Polizzi nou die vleugel was toch niet meer heel want een gedeelte ervan veroorzaakte aardig wat vonken toen hij terug op de baan was.
André Ignoul
André Ignoul 16 dagen geleden
inderdaad, echt weer een gelukzak en dat vind ik wel echt link en oneerlijk in feite dat hij op de negende plaats kwam maar met een pak minder seconden achterstand op Max dan dat hij door zijn fout had opgelopen. Had toch wel dik bij de minuut aan tijd verloren op Max denk ik. Zou het eerlijker vinden als iedereen na een herstart terug de intervaltijd kreeg van voor het accident of de onderbreking van de race
Luc Van Heel
Luc Van Heel 16 dagen geleden
Ja precies
chrissdevanoツ
chrissdevanoツ 17 dagen geleden
Het mooiste moment was toen Max als eerste over de finish reed
Sammy
Sammy 17 dagen geleden
mooiste moment dat bottas zijn mooie vinger gebruikte naar russel
Björn
Björn 17 dagen geleden
Het mooiste vond ik toch wel hamilton eraf tegen de boarding. Ik heb lang niet zo hard gejuicht 😆
Esmee van Son
Esmee van Son 17 dagen geleden
Prc ik lachte me kapot en iedereen keek me raar aan😂😂😂😂😂
ok ok
ok ok 17 dagen geleden
dat kampioens geluk van lewis is ook niet gezond, hij maakt een grote fout en vlak daarna rode flaggen, het is echt niet te filmen
Henny Siglé
Henny Siglé 17 dagen geleden
Dat Lewis nou eens pech had en dat Max als eerste over de finish kwam ... geweldig om te zien, heb genoten van Max !!!! Maar wat een rare regel in dat reglement dat als je een ronde achter ligt en er komt een rode vlag dat je dat kwijt gescholden wordt. Ja ze beginnen opnieuw maar het blijft dezelfde race ... dus een ronde achter blijft een ronde achter en dat was de mazzel die Lewis weer had want anders had hij Max NOOIT meer ingehaald en was hij geen 2e geworden ... nu wordt hij weer tweede door zo'n oneerlijke regel !!!
GameN00b
GameN00b 17 dagen geleden
@Henny Siglé het is eerlijk als het anders om was had ik niemand zien zeiken
Henny Siglé
Henny Siglé 17 dagen geleden
@GameN00b natuurlijk gun ik iedereen een kans om te winnen daar racen ze toch voor maar het moet wel op een eerlijke manier gaan.
Dutch
Dutch 17 dagen geleden
@GameN00b precies helemaal met je eens
GameN00b
GameN00b 17 dagen geleden
@Henny Siglé nee als je Max fan bent ben je geen race fan Als race fan wil je dat iedereen kan winnen en het opnieuw begint
Henny Siglé
Henny Siglé 17 dagen geleden
@GameN00b ja dat weet ik ... maar het wordt tijd dat die rare oneerlijke regel geschrapt wordt.
AppieF1 Racepuch
AppieF1 Racepuch 17 dagen geleden
Echt Lewis had weer geluk door de Red Flag en dus zich kon un lappen anders had hij nooit P2 gehaald!!!
Zeb van het Kaar
Zeb van het Kaar 17 dagen geleden
Hamilton pech? Hij was nooit op deze positie beëindigd als die rode vlag er niet diezelfde ronde er was geweest.
Edje
Edje 17 dagen geleden
Jup, ben al lang blij dat Max 1e is geworden en dat het seizoen zo door mag gaan kwa spanning.
Pepijn Van den Brink
Pepijn Van den Brink 17 dagen geleden
Niet die van Hamilton
Pepijn Van den Brink
Pepijn Van den Brink 17 dagen geleden
@Edje maar dat is hun fout
Edje
Edje 17 dagen geleden
Pech in de pitstop, dat zeker. Met de rode vlag weer geluk idd.
Pepijn Van den Brink
Pepijn Van den Brink 17 dagen geleden
Echt hè altijd als hij een fout maakt komt er na een safety car of een rode vlag
WillyVonHalen
WillyVonHalen 17 dagen geleden
Was Russell ook niet op P9 geëindigd tijdens de Sakhir GP?
JustAGuy1250
JustAGuy1250 17 dagen geleden
heel andere reden. Russell was toen genaaid door beide het team, en pech van die random lekke band. Bottas heeft hier zijn eigen race vernield door gewoon... slecht te rijden?
Esmee van Son
Esmee van Son 17 dagen geleden
@Dion Plane_Spotter oh ja dacht dat het vorige race was😂😂😂😂
Karsten Sijnen
Karsten Sijnen 17 dagen geleden
Kwam door lekker achterband
Dion Plane_Spotter
Dion Plane_Spotter 17 dagen geleden
@Esmee van Son nee P9 daar heeft George tot zover zijn enigste punten gepakt
Esmee van Son
Esmee van Son 17 dagen geleden
Nope hij had p12 dacht ik
Stijn Wassink
Stijn Wassink 17 dagen geleden
Die start van max love it
rvdlaar
rvdlaar 17 dagen geleden
Die team order van Mclaren waarbij Ricciardo zijn team maat erlangs moest laten heeft wel geholpen! Goed besluit geweest.
Marco van den Bosch
Marco van den Bosch 17 dagen geleden
Het mooiste was de start, waar Max van P3 naar P1 ging, en in feite de race won.
Robin Grevenstuk
Robin Grevenstuk 17 dagen geleden
@Beqi leclerc en norris na de restart
Beqi
Beqi 17 dagen geleden
Max heeft de eerste 3 bochten achter zich kunnen kijken en iets gezien voor de rest heeft hij niets meer gezien achter hem
Willem jr Veekens
Willem jr Veekens 17 dagen geleden
Tip: probeer video fragmenten te gebruiken in je video’s. Voor de rest ga zo door!
P//MBECH
P//MBECH 17 dagen geleden
Is copyright, Willem. Dus mag niet.
officieel mo
officieel mo 17 dagen geleden
100 Like
Loek Meijering
Loek Meijering 17 dagen geleden
Leuke video, ga zo door voor de 50k!
Stefaan Mathys
Stefaan Mathys 17 dagen geleden
Botas heeft niks verkeerd gedaan het is russel dat in de fout is gaan want hij haalde in waar geen plaats russel
Icarus
Icarus 16 dagen geleden
@Jorrit van der Kooi Turkije
Ghosthunter
Ghosthunter 17 dagen geleden
In de slomotion haalt hij bottas rechts in.. Zo gefocust op een stuurbeweging in dit geval bottas die iets naar rechts stuurt daar schrok Russel van en komt door deze actie in het gras terecht en gaat links om in de Mercedes. De baas van de stewards hebben geen schuldige aan gewezen of straf uit gedeelt
Jorrit van der Kooi
Jorrit van der Kooi 17 dagen geleden
FinnKaasNL bottas is al de meest voorzichtige coureur, noem mij maar de laatste keer dat hij een crash heeft veroorzaakt
Job Slootweg
Job Slootweg 17 dagen geleden
@FinnKaasNL ja, hij wil zijn plek behouden en verdedigt gewoon, hier moet je rekening mee houden en dat deed Russel niet. Russel zijn fout naar mijn mening
FinnKaasNL
FinnKaasNL 17 dagen geleden
Bottas had wel uets voorzichtiger kunnen rijden hoor
GPFans NL
GPFans NL 17 dagen geleden
Kleine update! Wij krijgen zojuist binnen dat Kimi een 30 seconde straf heeft gekregen. Helaas geen punten voor Alfa Romeo dit weekend!
DSJC
DSJC 15 dagen geleden
FOR WHAT
Jiawen B
Jiawen B 17 dagen geleden
30 seconden?!?! Belachelijk veel als je het mij vraagt
vincent
vincent 17 dagen geleden
Lol dat wou ik net gaan zeggen in de commends
Karsten Sijnen
Karsten Sijnen 17 dagen geleden
NEEEEEEEEEE
Levi Debackere
Levi Debackere 17 dagen geleden
For what!
Ik ben Iemand op aarde
Ik ben Iemand op aarde 17 dagen geleden
Lewis had totaal geen pech
John Verstappen
John Verstappen 17 dagen geleden
Ja helemaal mee eens die vent heeft het geluk aan zijn reet hangen, zowel met de rode vlag en dat hij geen straf kreeg voor achteruit de baan oprijden LEVENSGEVAARLIJK alleen lewis mag dat.
Bram. nl
Bram. nl 17 dagen geleden
De start
Tristan van Heest
Tristan van Heest 17 dagen geleden
Russell en Bottas zijn opzettelijk gecrasht om een rode vlag te veroorzaken. Zo kon Hamilton de ronde achterstand terug halen.🤔
Bjorn Suijkerbuijk
Bjorn Suijkerbuijk 17 dagen geleden
@FinnKaasNL ja was bahrein ook
FinnKaasNL
FinnKaasNL 17 dagen geleden
Haha Hamilton heeft altijd geluk
Keayano
Keayano 17 dagen geleden
Was wel Russel zijn eigen fout, maar daarnaast heeft hij wel gelijk dat Bottas niet op P9 hoort.
Danny Polizzi
Danny Polizzi 17 dagen geleden
@Ghosthunter 'Effe praten', ik denk dat Russell niet niet gewoon even kwam praten bij Bottas, maar dat weten we niet. Zolang we niet weten wat Russell tegen Bottas zei, kunnen we ook niet zeggen hoe fout/ok het vingertje van Bottas was. Verder volgde Bottas de ideale (droge) lijn op de baan en dook Russell buitenom langs wat met droog weer misschien een opening was. Maar op een baan die half droog, half nat is zeker geen opening is en hierbij zit Russell helaas toch zelf fout.
Jamie M
Jamie M 17 dagen geleden
@Ghosthunter ik praat onder andere ook over het praten nadat de adrenaline gezakt is. Zulke opmerkingen maken over een andere rijder na zo'n crash (die in mijn optiek zijn fout is) vind ik niet professioneel
Victor der Weduwen
Victor der Weduwen 17 dagen geleden
@Ghosthunter Als je ff wilt praten doe je dat niet vlak na zo'n crash maar in paddock na je adrenaline gezakt is... Voor de rest snap ik die middel vinger wel. Als iemand zo boos naar je toe komt en je begint uit te schelden snap ik het wel. Plus ik ben van mening dat Russel minimaal half schuld heeft bij deze crash en eigenlijk volle schuld waardoor hij Bottas eraf reed. Ik ben natuurlijk geen f1 rijder dus weet van dat laaste niet zoveel.... dat weten we allemaal eigenlijk niet.
Ghosthunter
Ghosthunter 17 dagen geleden
Nou de adrenaline giert door je lichaam. Je wilt effe praten maar bottas gaf Russel een middel vingertje Ook dat is niet goed te praten...in slow motion was het goed te zien..en hij draaide iets naar links..en Russel schrikt daarvan.. Karma voor bottas jammer voor russel
Victor der Weduwen
Victor der Weduwen 17 dagen geleden
@Jamie M Ik ben het helemaal met je eens. Ik dacht dat als hij de herhaling had gezien zich wel zou bedenken....niet dus. Ik heb Russel altijd een leuke en goede rijder gevonden maar dit stelt mij teleur. Zo toxic tegen iemand doen terwijl jij er ook schuld aan hebt.
Lucas vandeVen
Lucas vandeVen 17 dagen geleden
Toen Hamilton tegen de muur aan reed. En dat Verstappen de race gewonnen heeft!💪💪🇳🇱🇳🇱
Luuk Kruysifix 2
Luuk Kruysifix 2 17 dagen geleden
Wat ik het leukste vond dat louwis bijna in de muur kwam
- Anoniem -
- Anoniem - 16 dagen geleden
@Luuk Kruysifix 2 als je je naam veranderd😂😭hoe zielig ben jij
- Anoniem -
- Anoniem - 16 dagen geleden
@Luuk Kruysifix 2 stoer manneke
- Anoniem -
- Anoniem - 16 dagen geleden
@Luuk Kruysifix 2 1,85m en 16 jaar dus gewoon je klep houden
Luuk Kruysifix 2
Luuk Kruysifix 2 16 dagen geleden
@- Anoniem - kleuter hoe lang ben jij dan
- Anoniem -
- Anoniem - 16 dagen geleden
@Luuk Kruysifix 2 ga niet leuk praten en kijk gewoon die video “louwis”
Mike Barbier
Mike Barbier 17 dagen geleden
Mooiste was gewoon dat Hamilton hem in de muur parkeerde
Marcel
Marcel 17 dagen geleden
2 beginnersfouten in 1 minuut ;)
Doggo Boi
Doggo Boi 17 dagen geleden
Russels fout denk ik
Ninja 14
Ninja 14 17 dagen geleden
Leuke video en max heeft een goeie race gereden
Ninja 14
Ninja 14 17 dagen geleden
@Tygo Boeie laat me
Tygo
Tygo 17 dagen geleden
Het is inderdaad vreemd dat je een 3 min video binnen 1 minuut gekeken heb...
Pelle van der Werf
Pelle van der Werf 17 dagen geleden
@Ninja 14 dat kan niet zo snel sorry
Ninja 14
Ninja 14 17 dagen geleden
@Pelle van der Werf ik had hem al afgekeken
Pelle van der Werf
Pelle van der Werf 17 dagen geleden
hoe snel kan je kijken xD
Spxrks
Spxrks 17 dagen geleden
AND MAX VERSTAPPEN WINS THE EMILIA ROMAGNA GRAND PRIX 🏆
Tristan van Heest
Tristan van Heest 17 dagen geleden
*Emilia Romagna
milan de roo
milan de roo 17 dagen geleden
First
human sounds
human sounds 17 dagen geleden
Nice
Volgende