Donker

De online fabeltjesfuik | Zondag met Lubach (S12) 

Weergaven 1,9 mln.
89% 17 031 2 062

Het wantrouwen richting de overheid en media groeit. En dat komt deels omdat op sociale media een heel circuit aan mensen langzaamaan een eigen parallelle werkelijkheid in wordt gezogen. En hoe langer mensen in die fuik zitten, hoe meer ze openstaan voor radicale ideeën die ze zelf nog niet hadden.
Dit is het twaalfde seizoen van Zondag met Lubach. Zeven dagen nieuws in dertig minuten, satirisch geremixt door Arjen Lubach. Zondag met Lubach, zo goed als nieuws. #ZondagMetLubach zie je iedere week om 21.15 uur op #NPO3 en NLblock. #ZML
Veel mensen kijken Zondag met Lubach-video's met ondertiteling in allerlei talen. Gemaakt door jullie, de community. Helaas is deze functie niet meer beschikbaar in NLblock. Wil je (blijven) helpen ondertitelen? Dat kan via bit.ly/zml-amara.
Deze video komt uit uitzending 5 van seizoen 12 van Zondag met Lubach. Kijk hier de hele aflevering: www.npo3.nl/zondagmetlubach

Amusement

Gepubliceerd op

 

18 okt. 2020

Delen:

:

Download:

Bezig met laden.....

Toevoegen aan:

Favorieten
Later bekijken
Reacties 100   
vpro zondag met lubach
Helaas is de functie voor communitybijdragen niet meer beschikbaar. Wil je (blijven) helpen ondertitelen? Dat kan hier: bit.ly/zml-amara
Manodj Brouwn
Manodj Brouwn 16 dagen geleden
@Mycologist ja daar heb je niet van terug hè... ;-) Ik ook niet hoor...pff???
Cro Magnon
Cro Magnon Maand geleden
@FamvWegberg En hoe ga je het vrije woord verdedigen dan? Zonder daden lukt het je niet....
FamvWegberg
FamvWegberg Maand geleden
Geweld keur ik af. Maar Censuur is de moord op het Vrije Woord. Dat treft ons allemaal.
Cro Magnon
Cro Magnon Maand geleden
@GGames ! wie niet? ga wat nuttigs doen...
Fix je Tel
Fix je Tel Maand geleden
jo mensen teck ook ff snel ons kanaal binnenkort meer vlogs
Gebra Denkip
Gebra Denkip Dag geleden
o god we lijken amerika wel
Pigeon0fDoom
Pigeon0fDoom Dag geleden
Het is een copingsmechanisme van mensen om om te kunnen gaan met zaken die ze niet begrijpen. Vooral in deze onzekere tijden in combinatie met de zelf isolatie. Heel erg menselijk maar zodra het extremere vormen begint aan te nemen levensgevaarlijk. Het is wat dat betreft goed te vergelijken met cult.
Fatima Ezhar
Fatima Ezhar 3 dagen geleden
Moet ook je ook die beelden van die Pizzaria & vooral die enge eigenaar en zijn smerige beelden op instagram laten zien he, beetje eenzijdig je verhaal brengen kan iedereen. Achterlijk programma dit.
Chris Andrade
Chris Andrade 6 dagen geleden
Supreme sound!!!!👍 Dope Beat + Catchy Hook = Great Track 🔥🔥🔥
Calvin Vlottes
Calvin Vlottes 7 dagen geleden
08:25 totale mindfuck
Ant Nz
Ant Nz 7 dagen geleden
Omtzigt is n held
florisv559
florisv559 8 dagen geleden
"Hij vreet alles" - onbetaalbaar.
jeet kune do student limitation
Biden is een prima man hij verplicht mondkapjes en vaccinaties daar worden we toch allemaal gelukkig van.
jeet kune do student limitation
Hoe komt het dat ik na het kijken van internetgekkies altijd bij lubach uitkom ?
Sing & Swing
Sing & Swing 9 dagen geleden
Heavenly funny :)
Zeldris The Executioner
Zeldris The Executioner 10 dagen geleden
“Klap die jonko voordat die jonko jou klapt” Boef
Ruud Bijster
Ruud Bijster 10 dagen geleden
Wat ben je voor prutser man.. Je weet dat dit de waarheid is.. En jij vult je zakken op tv met leugens... Wat ben je een verander bah bah
fatyoshi48
fatyoshi48 3 dagen geleden
Ruud Bijster lmao je weet dat jij een extremist bent of niet? En extremisme is in letterlijk iedere zin fout
Stupe Facio
Stupe Facio 10 dagen geleden
dat is het ook, sensatie ze moeten hun brain stimuleren te triest om over te lachen dit. ik ben vrienden kwijt geraakt omdat ze zo diep in complotten verstrikt raakte dat ze de grip op de realiteit kwijt raakte .
H. Ray
H. Ray 8 dagen geleden
Complotten bestaan, dus misschien hadden je vrienden wel gelijk.
Thystan Herder
Thystan Herder 10 dagen geleden
Voor social media bestond dit al. Ook mensen die niet op social media zitten geloven dit.
pica chu
pica chu 10 dagen geleden
Met zijn opgekochte pak om dom weg te zeggen wat de hogere willen horen slijmbal om je positie te hebben..wat mensen wel niet doen voor carrière of geld of bekend zijn..ik loop liever met een masker van anonymous
Jessica Tax
Jessica Tax 11 dagen geleden
Jullie moeten 'The Social Dilemma' kijken van Netflix. Daar leggen ze ook heel erg goed uit hoe het algoritme van NLblock, Instagram en Facebook werkt met bijvoorbeeld complottheorieën
H. Ray
H. Ray 8 dagen geleden
Gebruikt The Social Dilemma dezelfde drogredenering als Lubach; namelijk als je steeds dezelfde soort informatie krijgt voorgeschoteld en die ook nog steeds extremer wordt, dan moet het wel allemaal onwaar zijn?
Thibo Meurkens
Thibo Meurkens 13 dagen geleden
Maar hoe verraden de kabinetsleden het volk? Niemand heeft dat uitgelegd...
Rinish Harpal
Rinish Harpal 8 dagen geleden
Dat doen ze ook niet
Jhijs Overhaus
Jhijs Overhaus 13 dagen geleden
15:33 een feit is een gebeurtenis of omstandigheid waarvan de werkelijkheid vaststaat, doordat het ofwel zintuigelijk wordt waargenomen ofwel het instrumentaal gemeten kan worden.
Gino Witveld
Gino Witveld 14 dagen geleden
I
H. Ray
H. Ray 15 dagen geleden
Vrijwel alle items van Lubach vind ik heel goed, maar deze niet. Dit klopt gewoon niet. Het feit dat je in een informatiefuik zwemt op internet betekent niet dat het allemaal onwaar is. Erg jammer dat gedaan wordt alsof dit wel zo is. Lubach pakt vaak terecht de machtigen der aarde aan, en dat doet hij in principe hier ook, met de macht van internetgiganten, maar de redenatie klopt niet. Complotten bestaan helaas. 9/11 is er een voorbeeld van.
H. Ray
H. Ray 16 uur geleden
​@kedrednael In feite is het natuurlijk zeer ironisch dat bij een item over een 'fabeltjesfuik' mijn reacties over de aanslagen op 11 september 2001 gecensureerd worden. Mensen mogen dit niet zien, zo lijkt het; ze moeten blijven zwemmen in de fuik waarin het fabeltje geloofd wordt dat hier 19 mensen uit het Midden-Oosten achter zouden zitten.
H. Ray
H. Ray 2 dagen geleden
@kedrednael Het lijkt er dus op dat de eigenaar van dit kanaal ervoor kan kiezen om berichten te verbergen. Maar waarom worden mijn reacties verborgen? Er is niets mis mee, behalve dat iemand die deze argumenten en de bijbehorende filmfragmenten bekijkt in 5 minuten kan zien dat er geen twijfel mogelijk is dat 9/11 een inside job was.
H. Ray
H. Ray 2 dagen geleden
@kedrednael Nu staat er '8 antwoorden weergeven' en als ik erop klik zie ik 11 antwoorden. Oftewel: 3 van mijn reacties zijn alleen voor mij zichtbaar. WTF... wordt dit gedaan zodat ik denk dat er geen censuur is gepleegd op mijn heel normale berichten!? De reactie 'aub niet m'n reactie verwijderen zonder aan te geven wat hier mis mee is" had ik zelf weer ingetrokken, omdat ik dacht dat mijn bericht (met de drie argumenten waaraan duidelijk te zien is dat 9/11 een inside job was) na de 2e keer plaatsen wel pas blijven staan. Maar nu weet ik dus dat dit alleen ik 'm nog kon zien.
kedrednael
kedrednael 3 dagen geleden
​@H. Ray Ja stom. NLblock comments zuigen ook wel: als ik antwoorden typ naar mensen kan ik vaak ook niet op 'meer lezen' klikken, en als je een nieuw regel backspaced verwijder je alles voor dat punt etc. Ik kreeg alleen melding dat je het volgende bericht plaatste een tijd terug: "aub niet m'n reactie verwijderen, zonder aan te geven wat hier mis mee is". Dat bericht was ook niet te vinden behalve in de melding ervan.
H. Ray
H. Ray 3 dagen geleden
@kedrednael Dat is vreemd. Heb je die ook niet in je tijdlijn gekregen? Ik zie inderdaad hierboven staan "5 antwoorden verbergen", maar als ik daarop klik zie ik 6 antwoorden. Dus die ene is wel voor mij zichtbaar, maar niet voor anderen? Bizar toch.
Ace
Ace 15 dagen geleden
En dit zijn volwassenen!
richard gere
richard gere 15 dagen geleden
lubach je bent echt goed man
H. Ray
H. Ray 15 dagen geleden
Onacceptabele censuur dat mijn reactie hier is verwijderd. Ik schreef alleen dat complotten bestaan en dat als je steeds dezelfde soort informatie krijgt voorgeschoteld, dat nog niet zegt dat het (allemaal) onwaar is.
Gaatje Nixan
Gaatje Nixan 16 dagen geleden
Ohh wat ben jij grappig lubach heb me rot gelachen pffff echt me tijd lopen verspillen hier
Cas Dielissen
Cas Dielissen 3 dagen geleden
Is de waarheid dan zo lastig te volgen jochie?
de Wit
de Wit 5 dagen geleden
Maar genoeg tijd om 2 reacties achter te laten
Gaatje Nixan
Gaatje Nixan 16 dagen geleden
Ik ben blij dat we jou hebben lubach, jij spreekt direct de waarheid en keiharde feiten, maarnietheus. Jij bent ook maar een grote complotdenker, aangezien jij de media napraat
Nick van der Linden
Nick van der Linden 16 dagen geleden
Satanische bloed drinkende elite !!! Vampieren!!! Die zijn verantwoordelijk! Het is eindelijk duidelijk. !!! Jongens het schijnt dat knoflook werkt
Nick van der Linden
Nick van der Linden 16 dagen geleden
Lange Frans mag echt in een dwangbuis 🤣🤣🤣
Ricardo van maurik
Ricardo van maurik 17 dagen geleden
Frans is 100 x wijzer dan jij lelijk mannetje
Mathijs Alkemade
Mathijs Alkemade 17 dagen geleden
BOOEEE👎👎👎 geen echte standpunten. Alleen maar alles belachelijk maken.
Lionel Keijzer
Lionel Keijzer 18 dagen geleden
Het probleem is er wordt gezegd Trump is een slechte man. Het nieuws hoort geen betoog te houden, maar informatie te verschaffen. Dingen worden grof uit context gehaald om een bepaald beeld te geven. Bijv. wordt er gezegd Trump is een racist, want hij wil een muur bouwen. Bijna niemand is voor racisme en dat dat beeld gecreëerd wordt is raar gezien alles wat die wil is illegale immigratie tegen gaan. Iets wat eigenlijk gewoon normaal is. Als mensen dat gaan zien gaan ze naar andere media kijken en stukje bij beetje gaan ze dan idiote dingen geloven.
Lionel Keijzer
Lionel Keijzer 5 dagen geleden
@de Wit U bent slecht geïnformeerd denk ik, maar kijk even naar CNN MSNBC daar wordt het letterlijk gezegd. In Nederland door de NOS slechts geïmpliceerd. Mensen merken dat op gaan er van uit dat bijv. Trump wordt aangevallen i.p.v. eerlijk behandeld. Nou denk ik dat vanuit psychologisch perspectief het wantrouwen creëert wat leidt tot deze groep mensen die online dat idee bevestigen ook wel 'comfirmation bias' genoemd. Het wordt dan voor mensen makkelijker om deze mensen te geloven en uiteindelijk ook zulke absurde ideeën als worden weergeven in het filmpje van Lubach. Dat is de stelling waar ik denk ook over nagedacht moet worden. Lubach raakt hier een goed punt, maar ik denk dat die een belangrijk aspect vergeet. Wat ik zelf van Trump vind is niet echt relevant. Bedankt voor de kritiek, maar als u dit op enige wijze serieus zou willen bespreken ga ik er van uit dat u even zelf de moeite neemt het is niet lastig het te vinden.
de Wit
de Wit 5 dagen geleden
Heb je bronnen van de nieuwsartikelen waarin staat dat Trump een slechte man of racist is?
Joey Dijkema
Joey Dijkema 18 dagen geleden
ik wou eerst op fvd stemmen, maar nu ga ik dus nooit op Forum stemmen.
ajax amsterdam
ajax amsterdam Dag geleden
@Victor Ik ben niet blind ik ben feitelijk en rationeel en de PVV polariseert niet. Niet, dus ook niet bewust en ook niet heel sterk maar gewoon helemaal niet.
Victor
Victor 2 dagen geleden
@ajax amsterdam Als je dat niet ziet ben je echt zo blind als een Marokkaan
ajax amsterdam
ajax amsterdam 2 dagen geleden
@Victor De PVV polariseert niet. Dat is een hele domme gedachte.
Victor
Victor 4 dagen geleden
@You think i'm funny? Oké, dat mag. Ik snap alleen niet waarom, die partij gaat met alle winden mee en polariseert bewust heel sterk. Dit geloof jij wss niet.
You think i'm funny?
You think i'm funny? 4 dagen geleden
@Victor mijn stem gaat nu naar Wilders.
Emanuel
Emanuel 18 dagen geleden
De 8k dislikes laten al zien hoeveel Nederlanders meegesleurd zijn in de waanzin. De wetgeving moet zo snel als mogelijk aangepast worden om al deze onzin keihard te bestrijden. Ik kom uit een familie van redelijk intelligente mensen wie geloven in het bewijzen van wat gezegd wordt. En ook zij krijgen af en toe klinkklare onzin niet hun hersenpan meer uit. Het begint langzamerhand echt eng te worden.
anoniem_xx
anoniem_xx 19 dagen geleden
Ik krijg nu ook alleen maar op mn aanbevolen ZONDAG MET LUBACH😂😂
Rinish Harpal
Rinish Harpal 17 dagen geleden
Ik krijg nu ook heel veel Zondag met Lubach.
anoniem_xx
anoniem_xx 19 dagen geleden
Wtf ik zit in klas mh17😂
Jebba
Jebba 19 dagen geleden
hmmmmm kan geen toeval zijn
zijuiy wttuy
zijuiy wttuy 19 dagen geleden
Gelukkig kwam ik door het algoritme op dit filmpje terecht.
H. Ray
H. Ray 18 dagen geleden
@Charming nowhere to hide Een algoritme?
Charming nowhere to hide
Charming nowhere to hide 18 dagen geleden
Ik heb er zelfs eentje in de klas
Zina Turk
Zina Turk 19 dagen geleden
MENSEN PAS OP!!! dit kanaal zit vol met trollen uit Afrika en India die je proberen te hacken!!! PAS OP!!! TRAP ER NIET IN!!!
Charming nowhere to hide
Charming nowhere to hide 18 dagen geleden
De Dunning-kruger effect is zeer sterk bij deze mensen. Ook vind ik het zeer grappig hoe nagenoeg niemand afgestudeerd is in de gebieden waar ze claims in maken.
Zina Turk
Zina Turk 19 dagen geleden
MENSEN PAS OP!!! dit kanaal zit vol met trollen uit Afrika en India die je proberen te hacken!!! PAS OP!!! TRAP ER NIET IN!!!
zijuiy wttuy
zijuiy wttuy 19 dagen geleden
Pas goed op elkaar en vooral op de mensen in je leven die hiervoor gevoelig zijn.
Zina Turk
Zina Turk 19 dagen geleden
MENSEN PAS OP!!! dit kanaal zit vol met trollen uit Afrika en India die je proberen te hacken!!! PAS OP!!! TRAP ER NIET IN!!!
Zina Turk
Zina Turk 19 dagen geleden
MENSEN PAS OP!!! dit kanaal zit vol met trollen uit Afrika en India die je proberen te hacken!!! PAS OP!!! TRAP ER NIET IN!!!
Zina Turk
Zina Turk 19 dagen geleden
MENSEN PAS OP!!! dit kanaal zit vol met trollen uit Afrika en India die je proberen te hacken!!! PAS OP!!! TRAP ER NIET IN!!!
Zina Turk
Zina Turk 19 dagen geleden
MENSEN PAS OP!!! dit kanaal zit vol met trollen uit Afrika en India die je proberen te hacken!!! PAS OP!!! TRAP ER NIET IN!!!
Zina Turk
Zina Turk 19 dagen geleden
MENSEN PAS OP!!! dit kanaal zit vol met trollen uit Afrika en India die je proberen te hacken!!! PAS OP!!! TRAP ER NIET IN!!!
Wisse Wester
Wisse Wester 20 dagen geleden
Allemaal heel leuk Arjen maar je bent hypocriet bezig, de democraten staan volledig achter het communisme in China overigens hetzelfde communisme dat concentratie kampen maakt voor oeigoeren weetje nog? Toen dat niet in de media besproken werd door onze staatsmedia maar wel op elk onafhankelijk medum. Lekker mensen indoctrineren en de economische slavernij in stand houden doormiddel van satire 👍 karma komt wel🙏
Rocky Balboa
Rocky Balboa 20 dagen geleden
Wat denk je van de mensen die jou videos kijken lubach? Krijgen die dan niet meer can de gekke compleet gedachtes dat de hele economie slopen voor een iets harder griepje goed is?
soinu foig
soinu foig 20 dagen geleden
Twee dingen zijn oneindig: Het universum en menselijke domheid; en van het universum weet ik het niet zeker. -Albert Einstein
Rocky Balboa
Rocky Balboa 20 dagen geleden
Als politici het slecht doen dan krijgen ze een boos volk en als ze het goed doen dan krijgen ze een blij volk en kunnen ze makkelijk en veilig door de hoofd ingang lopen
R. Kost
R. Kost 21 dag geleden
Niet zo gek toch ? Bil Gates met al zijn geld in vaccinfabrieken heeft de WHO en het RIVM in zijn zak en hij wil vaccins verkopen om 200 biljoen te verdienen, belangen verstrengeling ?
soinu foig
soinu foig 20 dagen geleden
Als je de Lange Frans van een paar jaar terug ziet, en die kruist met Badr Hari, krijg je deze gast, van wie ze zeggen dat het Lange Frans is...
Frans van der Wijk
Frans van der Wijk 21 dag geleden
Ik kijk dit op youtube
andeosmr
andeosmr 22 dagen geleden
Jammer dat Arjen dan toch maar voor de neoliberale oplossing kiest: Die enorme social media bedrijven moeten dat maar gaan oplossen, terwijl het gewoon duidelijk is dat er een hoop macht moet worden afgenomen van hun door de staat. Ik heb liever dat ik beïnvloed word door de staat die er enigszins slechter vanaf komt als ze iets slechts doen in het oog van het volk, dan hooguit 3 bedrijven die samen een monopolie hebben op alles wat we zien op het internet en alleen letten op geld verdienen.
Rednassie
Rednassie 22 dagen geleden
De Dunning-kruger effect is zeer sterk bij deze mensen. Ook vind ik het zeer grappig hoe nagenoeg niemand afgestudeerd is in de gebieden waar ze claims in maken.
H. Ray
H. Ray 18 dagen geleden
Vreemd, onder deze reactie van Rednassie zie ik staan '2 antwoorden weergeven'. Als ik daarop klik krijg ik 3 reacties te zien.
Rednassie
Rednassie 22 dagen geleden
@H. Ray Ik bedoel meer dat de complotmensen die claims zelf maken (zonder bronvermelding), terwijl mensen die de waarheid vertellen (zoals we dat op dat moment kennen) bijna altijd wel bronnen hebben die hun claims bewijzen. Wanneer je bronnen hebt, hoef je zelf niet afgestudeerd zijn in een bepaald gebied om een claim te maken. Je kopieert die claim eigenlijk van een ander dan (waar niks mis mee is btw).
H. Ray
H. Ray 22 dagen geleden
Ook iemand die iets niet gestudeerd heeft kan zich ergens in verdiepte hebben en met goede argumenten hebben. En iemand die het wel gestudeerd heeft kan verouderde kennis hebben, omgekocht zijn of liegen voor een 'hoger doel'.
commanders_epic
commanders_epic 22 dagen geleden
Ik heb er zelfs eentje in de klas
H. Ray
H. Ray 22 dagen geleden
@commanders_epic Weet je een voorbeeld daarvan?
commanders_epic
commanders_epic 22 dagen geleden
@H. Ray hij heeft echt k** argumenten
H. Ray
H. Ray 22 dagen geleden
​@commanders_epic Vraag naar welke bewijzen hij ziet voor zijn beweringen. Het kan dat hij ernaast zit en tot dat inzicht komt omdat hij het moet uitleggen. Het kan ook dat hij wel degelijk goede argumenten heeft, of over het ene onderwerp wel en voor het andere niet. Daar kom je alleen achter als je in gesprek blijft. Je wordt het niet altijd eens, dat hoeft ook niet per se, agree to disagree
commanders_epic
commanders_epic 22 dagen geleden
@H. Ray maar hij zegt alleen maar onwaarschijnlijke dingen
H. Ray
H. Ray 22 dagen geleden
Iemand die er een andere ideeën op na houdt dan algemeen aanvaard zijn? Het komt regelmatig voor dat zo iemand gelijk heeft.
Kim
Kim 23 dagen geleden
Ik vond het vroeger hartstikke leuk om deze mensen lekker uit te lachen maar toen viel mijn vader ook in zo'n stom algoritme gat en nu voelt het echt alsof ik hem kwijt ben, samen met nog een deel van mijn familie die kwetsbaar is voor dit soort misinformatie. Facebook verziekt levens en het gebeurt echt heel veel dus neem het alsjeblieft serieus. Pas goed op elkaar en vooral op de mensen in je leven die hiervoor gevoelig zijn.
Wallie Wallie
Wallie Wallie 22 dagen geleden
@Kim Het moet natuurlijk wel van twee kanten komen inderdaad
Kim
Kim 22 dagen geleden
@Wallie Wallie ik heb altijd gezegd dat ik hem accepteer zoals hij is en hij mag van mij geloven wat hij wil maar mij dingen verwijten gaat wel heel ver. Zelfs dan sta ik er nog voor open om het achter me te laten en gewoon met hem om te blijven gaan maar hij is degene die met mij het contact heeft verbroken en hij staat er op dit moment niet voor open om te praten met iemand die een andere mening heeft. Jullie zeggen wel allemaal tegen mij dat ik hem moet accepteren maar zelfs als ik hem accepteer hoeft hij blijkbaar mij niet te accepteren?
Wallie Wallie
Wallie Wallie 22 dagen geleden
@Kim Ik ga zeker van dingen uit ja, het kan zeker zijn dat ik het fout heb :) maar ik kan zien aan de informatie die jij hebt gedeeld dat je niet open staat voor zulke theorieën waardoor er veel ruzie is ontstaan. Je kan je er ook bij neerleggen dat hij andere dingen gelooft en mogelijk zelfs zelf echt nadenken en onderzoeken of wat hij zegt gegrond is
Nick van Hecke
Nick van Hecke 22 dagen geleden
Zomaar een tip: Misschien minder oordelen maar meer accepteren. Daarnaast minder aannemen en meer onderzoeken. Probeer ook eens te begrijpen waar je vader vandaan komt. En nee, dat doe je dus niet door mensen in de hoek van de complot gekkies te duwen. In plaats van gezond discusseren val je mensen liever aan. Ook hier. Dan kan je bij de meeste mensen ook een aanval terug verwachten. Dat is onnodig. Is een andere mening dan zo bedreigend voor je? Waarom? Ga dat ook maar eens na. Succes met je familieproblemen. Ik begrijp je frustratie nu.
Kim
Kim 22 dagen geleden
@Wallie Wallie lol jij denkt echt dat je alles weet he? Ik ben dus degene die hem wegduwt? En het heeft er zeker niks mee te maken dat zijn 'vrienden' op Facebook hem hebben wijsgemaakt dat ik omgekocht ben door de overheid om tegen hem te liegen, waardoor hij vervolgens heeft gezegd dat hij niet meer met me wil praten. Die theorie is te checken door een keer naar m'n studieschuld te kijken. Maar jij vindt vast wel een andere manier om de realiteit te verdraaien zodat ik het probleem ben.
Achiever 76꧂
Achiever 76꧂ 23 dagen geleden
omg poggers obama bestelt pizza MET KAAS! omg ik ga stuk
Ask to seduce Miss
Ask to seduce Miss 23 dagen geleden
Leuk, die topcomments die zo algemeen zijn dat ze door beiden kampen ge-liked worden.
Adolf De Bock
Adolf De Bock 23 dagen geleden
Lubach is niets zonder zijn schrijvers en wss pedofiel :)
Adolf De Bock
Adolf De Bock 22 dagen geleden
@H. Ray youtube heeft rare wetten ...
H. Ray
H. Ray 23 dagen geleden
​@Adolf De Bock Ok, het schijnt hier dus verboden te zijn om te schrijven dat pedoseksualiteit strafbaar en kwalijk is. Of om aan te geven dat er verschil is tussen pedofilie en pedoseksualiteit. Waarom?!?
Adolf De Bock
Adolf De Bock 23 dagen geleden
@H. Ray wss he ;)
H. Ray
H. Ray 23 dagen geleden
Wel mijn nuancerende reactie verwijderen en niet het bericht zelf hierboven waarin Lubach 'wss pedofiel' wordt genoemd'? Zit er wel logica in het verwijderbeleid?
Anita Hendricks
Anita Hendricks 24 dagen geleden
H. Ray
H. Ray 22 dagen geleden
@Ask to seduce Miss Je gaat er vanuit dat alle 'complothuisjes' kunnen of moeten vallen, maar dat is een onterecht uitgangspunt. Als jij vragen gaat stellen aan 'complotdenkers' en open staat voor de waarheid, zou het zomaar eens kunnen dat jij ook overtuigd raakt van wat zij zeggen. En niet omdat je een fabeltjesfuik bent ingezogen, maar omdat wat zij zeggen klopt. Ik zeg niet dat alle complottheorieën waar zijn, maar ze zijn ook zeker niet allemaal onwaar.
Ask to seduce Miss
Ask to seduce Miss 23 dagen geleden
complothuisjes valt, zijn de andere ook niet meer stabiel. Zorg dat mensen zelf vragen stellen, ga in discussie of op onderzoek met ze.
Floris de brouwer
Floris de brouwer 24 dagen geleden
Lubah, wat een vieze smerige streek. Er is veel mis met je ziel en kijk op werkelijkheid. Je hebt je ziel verkocht.
Floris de brouwer
Floris de brouwer 16 dagen geleden
@H. Ray functioneren justitie(het is knutselwerk voor elkaar (demmink o.a.) en werkt fraude in de hand. Internationale samenhang van macht, angenda 2021 en 2030(plan, alles te track and tracen,5g, geen eigendom meer etc. De zogenaamde sta's. ) , afpersing door o.a. chinesen door chantage en corruptie, het financieel afhankelijk maken van staat( zie lockdowns uitwerking in alle lagen van de bevolking, media volledig in handen van 1 groep(sensuur en manipulati(lubah) is al maanden aan de orde van de dag). Corona het nieuwe 9/11... een biowapen?? Alles wijst erop. Kijk naar beleidt in frankrijk, zo besmettelijk is het toch niet? Motiven vaccin(per definitie niet de oplossing.. virus muteerd en dus blijven vaccineren?). Vaccin is ook dna muteerder.. we zullen onszelf niet meer zijn en 5g kan erop inloggen(sort of...)
H. Ray
H. Ray 23 dagen geleden
​@Floris de brouwer Ik weet niet of Lubach dit in opdracht van de vrouw van Olongren heeft gedaan. Wel zie je heel duidelijk dat dit item past in de mediabrede 'critici-bashing'. Sla een krant open of kijk tv en er komt regelmatig een item langs over 'complotdenkers', waarbij de vooronderstelling altijd is dat alle complottheorieën onwaar zijn. En die vooronderstelling klopt gewoon niet. Elke complottheorie, zelfs elke afzonderlijke bewering, zou je moeten onderzoeken om er iets over te kunnen zeggen. Lubach weet dit ook wel, want hij is een intelligente vent, maar toch maakt hij zo'n over een zgn. fabeltjesfuik. Waar deze critici-bashing uit voortkomt is denk ik een onmacht om met heel grote criminele daden om te gaan. Want neem 9/11: wat moeten we doen als we toegeven dat dit een inside job is geweest? Bush voor het internationale gerechtshof slepen? Er zijn zoveel mensen benadeeld door 9/11, al dat leed kan nooit gecompenseerd worden. Deze zaak is simpelweg te groot, en dan heeft de mens de neiging om te doen alsof het er niet is, als overlevingsstrategie. Ik ben wel benieuwd naar de informatie die je hebt.
Floris de brouwer
Floris de brouwer 23 dagen geleden
@H. Ray het komt er bij mij op neer dat lubah z'n beladen item wel WIL brengen. .. Als mens behoor je dan afstand te nemen van je omgeving in die situatie, minimaal de dame in opdracht van wie hij het heeft uitgevoerd. De "deksel"van Olongren. Ja, de vrouw van... de dame welke ons referendum heeft afgepakt zonder overleg... de lijst is zo groot geworden... zoals ik al zei; het is vies en smerig. Zo zie je dat er meer politieke linken zijn met en naar het publieke (georkestreerde) media circus van Nederland. opvallend veel oud politici zweven daar rond op KEY positions. Echt, er is meer kennis beschikbaar waardoor ook uw oren zullen gaan toeteren. I sta voor je klaar als je meer informatie wil.
Floris de brouwer
Floris de brouwer 24 dagen geleden
@H. Ray precies dus dat mag ook geloofd worden? Het is al heel lang een schande hoe men omgaat met de mensen in groningen inxake aardverzakkingen en schade.. om juist daar nu over te beginnen pah.. het is allemaal bedacht. Doe je ogen open en ga krabben. Dan ziet u wat er onder zit.
H. Ray
H. Ray 24 dagen geleden
Nuanceren is belangrijk. Lubach heeft fantastische items gemaakt, zoals afgelopen zondag over het gasbeleid, waarbij hij op onnavolgbare wijze de oren van de heren en dames politici wast. Maar met de fabeltjesfuik gaat hij inderdaad finaal de mist in. Ik ben benieuwd hoe dit item tot stand is gekomen. Volgens mij weet Lubach heel goed dat zijn redenatie niet klopt; dat je een fuik in zwemt betekent niet dat er daar alleen maar fabeltjes te zien zijn.
Marc Hermans
Marc Hermans 24 dagen geleden
Het is belangrijk dat mensen zich bewust worden van hoe social media ons in een informatiebubbel brengen en houden. Dat zou eigenlijk bij het inloggen in social media 'op het pak' moeten staan als waarschuwing, zoals met sigaretten wat betreft de gezondheid. Het is alleen niet aan Lubach om een nieuwe bubbel te creëren met zijn keuze van wat belachelijk en waar is en wat niet, tenzij hij met feiten komt. Hij zet in deze aflevering personen en kanalen die heel goed geïnformeerd zijn tussen een reeks fanatiekelingen die zich te weinig informeren en aggressie aanwakkeren, alsof het over hetzelfde zou gaan. Dat is helaas net zo schadelijk voor de democratie als het probleem dat in deze aflevering wordt behandeld.
Marc Hermans
Marc Hermans 17 dagen geleden
@Joey Lim Het gaat juist om dingen waar WEL bewijs voor is. Dat is nou precies mijn kritiek op wat Lubach hier doet. Hij mengt namelijk onterecht dingen waar wel bewijs voor is met dingen waar geen bewijs voor is, en trekt beide daarmee in het belachelijke. Lubach is ook geen wetenschapper, dus die moet het ook hebben van de informatie die de wetenschap verschaft. Wat dat betreft drinken we uit dezelfde beker, alleen is hij bij een aantal onderwerpen vergeten om even uit de beker van de wetenschappelijke bewijzen te drinken.
Joey Lim
Joey Lim 17 dagen geleden
@Marc Hermans ik denk zelf na. Wat ik niet begrijp is dat je je zo druk maakt om dingen die niet bestaan a.k.a niet bewezen zijn echt te zijn. Wat bereik je ermee? Niks precies. Je bent niet voor niets geen wetenschapper. Je kan ook niet als eigen rechter spelen. PROBEER het ook niet. Omdat jij YT filmpje over corona heb gekeken maakt dat jou ook geen viroloog. Get a job dude. Mensen studeren niets voor niets een vak.
Marc Hermans
Marc Hermans 17 dagen geleden
@Joey Lim Het is een kenmerk van de menselijke psychologie om de samenhang in de dingen te zoeken. Complottheorieën zijn bovendien een belangrijk onderdeel van professionele onderzoeksjournalistiek. Omdat iets een complottheorie genoemd wordt, betekent dat niet dat er per definitie geen waarheid in te vinden is. Op het moment dat er getwijfeld wordt aan de juistheid van wat naar buiten gebracht wordt, dan krijg het tegenwoordig direct het stempel van komplotheorie. Die term wordt dus misbruikt, omdat er dan niet meer naar wordt geluisterd door domme mensen die niet zelf nadenken. Maar het gaat soms gewoon om GEFUNDEERDE kritiek, omdat het AANTOONBAAR onjuist is wat wordt verteld. Dus hol niet als een kip zonder kop achter de term komplottheorie aan en denk even écht na.
Joey Lim
Joey Lim 18 dagen geleden
@Marc Hermans omdat het complottheorieën zijn. Daar wil je geen woorden meer aan vuil maken. Wie daar nog in geloofd is gewoon compleet weg van de realiteit. Het is al duidelijk genoeg? Hij laat zien hoe media zoals youtube en facebook werkt. Je blijft er nog in hangen ook. Gewoon bizar.
Marc Hermans
Marc Hermans 18 dagen geleden
@Joey Lim Lubach komt met feiten over bepaalde dingen en mengt daar dingen tussen waar hij vrijwel niets over zegt, maar hij laat ze wel onterecht zien in een rijtje van idiote theorieën. De dingen waar hij weinig of niets over zegt maar wel toont, daar zitten ook feiten achter, maar die worden niet genoemd, omdat ze niet aansluiten bij zijn verhaal.
Marc Hermans
Marc Hermans 24 dagen geleden
De eerste 7 minuten zijn geweldig, tot het moment dat er wordt overgegaan tot het belachelijk maken van goed geïnformeerde kritische geluiden, want die kritische geluiden zijn heel hard nodig binnen in een democratie die onder druk staat. Daar zou Lubach met zijn team zelf eerst beter onderzoek moeten doen in plaats van ongenuanceerd alles naar het belachelijke te trekken. Dat lijkt bijna op een complot van team Lubach ;-) Door 9/11 een 'instap-complotje' te noemen, gaat hij volledig voorbij aan wat er intussen bekend is hierover.
Joey Lim
Joey Lim 18 dagen geleden
Het is ook belachelijk. Meneer Marc
minij hooi
minij hooi 21 dag geleden
👎👎👎👎👎👎
Douwe Kapteijn
Douwe Kapteijn 24 dagen geleden
3:29 ben ik de enige die er vooral een probleem mee heeft dat het van onder naar boven is geschreven?
H. Ray
H. Ray 22 dagen geleden
Geen probleem mee, omdat je al lopende eerst op het onderste woord stuit.
LeFlavius_NL
LeFlavius_NL 24 dagen geleden
En nu beseffen dat ze stemrecht hebben.
trespassing trumpet
trespassing trumpet 12 dagen geleden
@H. Ray kinderen
H. Ray
H. Ray 24 dagen geleden
Zouden er mensen volgens jou geen stemrecht moeten hebben en zo ja welke mensen?
Leo Brusselman
Leo Brusselman 24 dagen geleden
Matenaaiers,daar is geen gebrek aan. Zelfs bij de VPRO hebbben ze dit soort in dienst ,Lubach heet de zak die oproept tot censuur . Jarenlang lid geweest ,nooit meer!
mikin lirou
mikin lirou 24 dagen geleden
Leuk, die topcomments die zo algemeen zijn dat ze door beiden kampen ge-liked worden.
Arne Timmer
Arne Timmer 24 dagen geleden
Als je de Lange Frans van een paar jaar terug ziet, en die kruist met Badr Hari, krijg je deze gast, van wie ze zeggen dat het Lange Frans is...
mikin lirou
mikin lirou 24 dagen geleden
I mean je kan ons niet blamen. We zijn nu in zo’n gekke tijd. We hebben zoveel nieuwe politiekers in een keer.
Marian Weijers
Marian Weijers 24 dagen geleden
Geweldig 👍👍👍👍👍🤣😹
Dias Bo
Dias Bo 25 dagen geleden
Stroman argumenten gekruid met ad hoc kruiden dat is wat je doet bij Hulleman ik zweer dat jij onder de tafel kruipt als jij met hem in gesprek gaat kut baby face
The Gray Pet
The Gray Pet 25 dagen geleden
Onthou met dit soort videos dat ZML niet veel beter is dan al die andere complotkanalen. Waarom zou je hem geloven en niet die andere mensen? Omdat je het met hem eens bent? Dan ben je niet veel beter dan die complotdenkers. Blijf zelf nadenken en blijf kritisch nadenken! Lubach heeft vaak een nuchtere inbreng maar hij is ook maar een mens. Hij kan het ook fout hebben. Hij heeft ook meningen die beïnvloeden waar hij het over heeft in de show. En waar hij het over heeft beïnvloed jouw meningen ook. Blijf zelf nadenken!
H. Ray
H. Ray 25 dagen geleden
Hij heeft het hoe dan ook fout als hij beweert (zoals het lijkt) dat alle complottheorieën onzin zijn. Dat is niet bij voorbaat het geval. Je zult elke theorie moeten onderzoeken om erachter te komen of ze waar zijn of niet.
Haaansie
Haaansie 25 dagen geleden
mensen geloven toch niet echt in deze onzin he
H. Ray
H. Ray 25 dagen geleden
Die onzin die Lubach hier naar voren brengt? Nee daar geloof ik niet in.
Renata Lazic
Renata Lazic 25 dagen geleden
👎👎👎👎👎👎
florislava
florislava 25 dagen geleden
Top filmpje, ik ben het alleen totaal niet eens met de eindboodschap. Debunken, belachelijk maken en mensen die anderen bedreigen hard aanpakken. Als één van die complothuisjes valt, zijn de andere ook niet meer stabiel. Zorg dat mensen zelf vragen stellen, ga in discussie of op onderzoek met ze.
H. Ray
H. Ray 24 dagen geleden
@florislava Er zijn zeker complottheorieën waarvan ik denk dat ze niet waar zijn, zoals de theorie dat geheim zou worden gehouden dat aarde eigenlijk een platte schijf is i.p.v een bol. Maar er zijn ook genoeg complottheorieën die heel goed waar kunnen zijn. Sterker nog, van een aantal ben ik zeer sterk overtuigd (en dat ben ik niet snel), zoals dat Amerika zelf achter 9/11 zat. Als je alles daarover bekijkt is dat heel duidelijk het geval geweest. Wat ik jammer vind is dat nu steeds als uitgangspunt wordt genomen, door Lubach, maar ook in vrijwel alle andere filmpjes/artikelen, dat complottheorieën per definitie onwaar zijn. En dat is gewoon niet het geval. Een complottheorie is een theorie die waar, onwaar of gedeeltelijk (on)waar kan zijn.
florislava
florislava 24 dagen geleden
@H. Ray Het is niet echt mijn wereld, en de meeste informatie is niet zwart/wit te interpreteren. Misschien heb jij een voorbeeld van een complottheorie die je als onwaar bestempelt?
H. Ray
H. Ray 24 dagen geleden
@florislava Maar je lijkt er hierbij van uit te gaan dat alle complottheorieën te ontkrachten zijn cq. niet waar zijn. Klopt dat? En zo ja: vanwaar die veronderstelling dat ze allemaal onwaar zijn?
florislava
florislava 24 dagen geleden
@H. Ray Wat ik probeer te zeggen is dat wanneer een complotdenker eenmaal één complot theorie heeft ontkracht of niet meer gelooft, hij of zij die meer kritische blik ook op de overgebleven theorieën zal gaan toepassen.
H. Ray
H. Ray 25 dagen geleden
Wat bedoel je met "als een van de complothuisjes valt zijn de andere ook minder stabiel"? Ontken je dat er complottheorieën kunnen (en zullen) bestaan die op waarheid berusten?
hen ko
hen ko 25 dagen geleden
Leuk, die topcomments die zo algemeen zijn dat ze door beiden kampen ge-liked worden.
deegroller
deegroller 25 dagen geleden
lubach bang dat je showtje verliest omdat je in eens een andere wint laat waaien hahaha
John van der Arend
John van der Arend 26 dagen geleden
Heel droevig hoe mensen met een andere mening over zaken belachelijk gemaakt worden. Tuurlijk complotdenkers bestaan. Maar complotten bestaan ook. Door mensen op deze manier weg te zetten versterk je de overtuiging van deze mensen dat ze monddood gemaakt worden. Veel beter zou het zijn om de discussie aan te gaan op basis van argumenten. Helaas denkt de grotendeels linkse media dat we andere meningen geen podium moeten geven. Dit zal echter zich tegen hen keren op termijn.
hen ko
hen ko 25 dagen geleden
Lange Frans is de imposter
jaca van heesch
jaca van heesch 26 dagen geleden
o kut we worden Amerika
Kay Brinkman
Kay Brinkman 26 dagen geleden
O God
Deetex Seraphine
Deetex Seraphine 26 dagen geleden
Arjen, met alle respect... Doorgaans geniet ik met volle teugen van jouw producties, maar ik erger me zo dood aan complot theorieen en de idioten daarachter dat ik deze aflevering niet kan afkijken. Tot de volgende o7
KSAEŘ
KSAEŘ 26 dagen geleden
I mean je kan ons niet blamen. We zijn nu in zo’n gekke tijd. We hebben zoveel nieuwe politiekers in een keer.
mikin lirou
mikin lirou 27 dagen geleden
Leuk, die topcomments die zo algemeen zijn dat ze door beiden kampen ge-liked worden.
Donkers808
Donkers808 27 dagen geleden
Dit is niet Arjen Lubach maar lange Frans in vermomming om mensen te laten zien op welke manier de mainstream media onze waarheid belachelijk maakt. Oke gekkigheid.. Of toch niet? 😏😂
KING gaming
KING gaming 27 dagen geleden
echt social dillema.
Jezza
Jezza 24 dagen geleden
@KING gaming dit is een spambot, gewoon negeren.
KING gaming
KING gaming 26 dagen geleden
@mikin lirou ? ik snap je punt niet
mikin lirou
mikin lirou 27 dagen geleden
Lubach het doet is niet helemaal zuiver. That's all!
tammara mike
tammara mike 28 dagen geleden
Verschikkelijke vent die lubach bah bah en vooral tering blijfen zeggen heel irritant
de Wit
de Wit 5 dagen geleden
Niet kunnen spellen, heel irritant
niduoe stre
niduoe stre 28 dagen geleden
Gelukkig kwam ik door het algoritme op dit filmpje terecht.
Ayad Meskin
Ayad Meskin 28 dagen geleden
heeft niemand in de gaten dat lange frans een haartransplantatie heeft gehad? die lelijke inhammen zijn helemaal weg! eerst schoor hij zijn hele hoofd kaal om dit te verdoezelen!
Mr NiceGuyWinkyface
Mr NiceGuyWinkyface 28 dagen geleden
Globale propaganda, toevallig he dat al die linkse talkshows hetzelfde janken over een shitty algoritme en dat ook links netflix er een hele documentaire over uitbrengt, massa-censuur en vrijheid van meningsuiting tegengaan > niet interessant, algoritme wat filmpjes laat zien die jij leuk vind > in 100 verschillende landen linkse talkshows paraat en nog een documentaire erboven op, maar dat is toeval natuurlijk totaal geen link tussen de 2. En als je het raar vind ben je complotdenker en die vind Lubach eng dus dat mag niet. Ik haat echt al die normies die naar je kijken en denken slim te zijn.
Mr NiceGuyWinkyface
Mr NiceGuyWinkyface 27 dagen geleden
@H. Ray Buddy ik zeg al dat het een bot is dus goed detectivewerk I guess? En als je dan toch die conclusie maakt ga er dan niet tegen ouwehoeren, het is een bot, die leest niet wat je zegt.
H. Ray
H. Ray 28 dagen geleden
@niduoe stre Je schrijft exact dezelfde reactie als Pieter Nooten, inclusief taalfout.
Mr NiceGuyWinkyface
Mr NiceGuyWinkyface 28 dagen geleden
@niduoe stre Jezus van alle berichten heeft het botje dit braindead Lubach-schaapje gekopieerd xD. Cringe.
niduoe stre
niduoe stre 28 dagen geleden
Dit was misschien wel éen van de belangrijkste tv-momenten van de laatste deccennia. Epic!
Deano
Deano 28 dagen geleden
Geweldig dat deze video nog steeds in trending staat.
ozowizo
ozowizo 28 dagen geleden
Trekpop met flauwe humor waar trouwe tv gapers een waarnemend moment hebben op de lachspier.
H. Ray
H. Ray 28 dagen geleden
Hij heeft heel veel goede items gehad, zoals afgelopen zondag bijv. over de (nauwelijks gecontroleerde) macht van de EU, maar dit item over de 'fabeltjesfuik' is van laag niveau.
Tim Lok
Tim Lok 28 dagen geleden
Lange Frans is de imposter
Best TikToks
Best TikToks 28 dagen geleden
Opzoek naar leuk tiktoks? Neem een kijkje!! Ik ben net startende. Dus tips zijn altijd welkom
MV_NL
MV_NL 28 dagen geleden
Nu besef ik me even... NLblock heeft in all die jaren wel heel veel van me verdient. xD
Jessica Mesman
Jessica Mesman 28 dagen geleden
Bijzonder dat 9/11 en MH17 de reden is dat mensen in QAnon gaan geloven, dat Trump als redder ziet. Dit terwijl volgens de complotten de Republikeinen achter 9/11 en de Russen achter de MH17 raket. En Trump is een Republikeinse president, in het zadel geholpen door Rusland. Maar ja, logica..
ColinLWD14
ColinLWD14 28 dagen geleden
2:20 🤣🤣🤣
herauthon four
herauthon four 29 dagen geleden
Het Logo werd vervangen met "New York Pizza Underground International" Nu moet de NOS veel meer schotels regelen.. Nasie schotel.. Bami Schotel.. ja,.. en lekker..hmm.. NYPUI !
Nederlandse Azerbeidzjaaners
weer armeense vlag en demonstranten
Kwa ndo
Kwa ndo 29 dagen geleden
Ik denk dat het internet een opleiding cursus nodig heeft om erop te mogen zodat je weet hoe elk systeem werkt. Ik gebruik de algoritme al sinds NLblock hem heeft om bijvoorbeeld nieuwe muziek te vinden.
Melntie
Melntie 29 dagen geleden
Haha tuurlijk wij zijn zo slim, wij staan natuurlijk braaf elke zondag weer voor de buis waar de grappige man onze nieuwe meningen en standpunten geeft
Theme Park Vex
Theme Park Vex 28 dagen geleden
@H. Ray Het ministerie houdt zich bezig met overheidstaken, dus ook onderzoek. Hier houden ze zich wel mee bezig.
H. Ray
H. Ray 28 dagen geleden
@Theme Park Vex Je doet de aanname dat al deze werknemers weet zouden moeten hebben van het complot, dat is natuurlijk niet het geval. Veel werknemers voeren hun werk uit zonder het overzicht waar ze exact mee bezig zijn.
Theme Park Vex
Theme Park Vex 28 dagen geleden
@H. Ray In overheidsinstellingen werken duizenden mensen die regelen en uitvoeren. Deze complottheorieën zijn héél onethisch, en kunnen nooit geheim gehouden worden door zoveel mensen. Bij overheidsinstanties zoals bijvoorbeeld de NSA of FBI die wel geheim zijn zie je wel regelmatig klokkenluiders en lekken.
H. Ray
H. Ray 29 dagen geleden
@Theme Park Vex Heb je ook bewijs voor deze stelling, of geloof je erin omdat het op het eerste gezicht wel logisch klinkt: "Je kan nooit zulke massale geheimen tegenhouden"
Theme Park Vex
Theme Park Vex 29 dagen geleden
@H. Ray Bewijs voor het algoritme van social media bedrijven. De informatie die wordt gegeven door bijvoorbeeld Lange Frans en Jensen zijn 100% onjuist, je kan nooit zulke massale geheimen tegenhouden. Het probleem is als mensen dit dag in, dag uit voorgeschoteld krijgen dat ze er zelf ook in gaan geloven. Tuurlijk gebeurt die hele algoritme ook bij dingen die wel waar zijn, maar daar zijn de mensen vaak minder radicaal omdat die waarheid niet zo extreem en sensationeel is.
Mahmut Mehrabi
Mahmut Mehrabi Maand geleden
Stel je voor dat je familie of vrienden bent verloren in de MH370 crash en een of andere halve gare doodleuk zonder enig bewijs gaat lopen vertellen dat ze nog leven en in verband gaat leggen met complotten. Bizar boos zou ik daar om worden.
BiffChunksteak
BiffChunksteak 23 dagen geleden
Dat kunnen types als die Frans zich niet voorstellen. Daarvoor zijn ze te zeer geobsedeerd door hun eigen negatieve emoties. Dan kun je geen empathie of zelfreflectie aan de dag leggen.
Mr NiceGuyWinkyface
Mr NiceGuyWinkyface 28 dagen geleden
Ja behalve als het echt waar is dan zou je het natuurlijk wel willen weten, maar goed weer zo'n soy emotioneel argument waar niemand iets mee doet.
bodoti qwiu
bodoti qwiu 29 dagen geleden
Wawa Wii wa heel fijn
M.V.P.
M.V.P. Maand geleden
Jij vindt detectives waarschijnlijk dan ook complotdenkers...
pieter nooten
pieter nooten Maand geleden
Dit was misschien wel éen van de belangrijkste tv-momenten van de laatste deccennia. Epic!
Mr NiceGuyWinkyface
Mr NiceGuyWinkyface 28 dagen geleden
cringe
H. Ray
H. Ray Maand geleden
Nonsens, het feit dat je in een informatiefuik terecht komt zegt helemaal niets over het waarheidsgehalte van de info in die fuik.
Jetje De Haan
Jetje De Haan Maand geleden
Wat een slecht filmpje, hij heeft alleen maar extreme fragmenten als vb genomen en deze volledig uit de context getrokken.
iSanctuary
iSanctuary Maand geleden
14:50 interessant heel interessant
Roelof Leij
Roelof Leij Maand geleden
top video
DJ Stefan de Jong
DJ Stefan de Jong Maand geleden
En om die reden heb ik meerdere YT accounts, als iemand anders bij mij iets op YT wilt kijken, dan doen ze dat via 1 van die accounts zodat mijn hoofd account niet vervuild raakt :)
Volgende
Playing Among Us In Real Life!
25:38